< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, White House / Blog article: Szeretünk! – Trumpot élteti a tömeg az Egyesült Államokban (videó!)

| Mobile | RSS

Szeretünk! – Trumpot élteti a tömeg az Egyesült Államokban (videó!)

PESTISRÁCOK.HU

A Michigan állambeli Freeland repülőtéren tartott nagygyűlésen mondott beszédet támogatói előtt Donald Trump helyi idő szerint csütörtökön – írja a Magyar Nemzet. Az amerikai elnök beszédét azonban váratlanul félbeszakította az őt éltető tömeg hangos éljenzése; amikor Trump a Black Lives Matter mozgalomnak az elmúlt heteket meghatározó erőszakos tüntetéseiről, illetve a rendőröket ért támadások mihamarabbi megoldásáról beszélt, a tömeg ugyanis azt kezdte kántálni:

Szeretünk!

A Fox News konzervatív hírcsatorna a tudósításában megjegyzi:

Noha Donald Trump általában tartózkodik az érzelmek kimutatásától, ez alkalommal önkéntelenül egy lépéssel eltávolodott a pulpitustól, láthatóan azért, hogy a megható pillanatban összeszedje magát.

Ezt követően az elnök elnagyolt mozdulatokkal fejezte ki meghatottságát a tömegnek, jelezve, hogy a könnyeit törölgeti, majd pedig azt mondta:

Ne mondjátok ezt… Mindjárt sírni kezdek, és az nem tenne jót az imázsomnak. Nem akartok engem sírni látni.

A Fox News egyébként megjegyzi: hasonlóan éljenző tömeg fogadta az elnököt nemrég egy észak-karolinai kampányrendezvényen is. Az amerikai elnök a Twitter-mikroblogon is köszönetet mondott az őt ünneplő tömegnek.

Forrás: magyarnemzet.hu; Fotó: MTI/EPA/Reuters/Leah Millis

fecsego.eu/PestiSrácok

Leave a Reply 49 megnézve, 2 alkalommal mai nap |