< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Megvan Orbán bukásának időpontja? Egy matematikus úgy hiszi, tudja a megoldást!//Você tem uma data para a queda de Orban? Um matemático pensa que conhece a solução!

| Mobile | RSS

Megvan Orbán bukásának időpontja? Egy matematikus úgy hiszi, tudja a megoldást!//Você tem uma data para a queda de Orban? Um matemático pensa que conhece a solução!

Írta Altruista

Mérő László matematikus-pszichológus a 24.hu-nak adott interjújában fogalmazott úgy:

BIZTOSRA VESZI, HOGY ORBÁN VIKTOR 2022-RE MEGBUKIK.

Mérő szerint ezt még csak nem is a koronavírus-járvány következtében kialakult gazdasági válságnak köszönheti majd a miniszterelnök, hanem az Index beszántásának. A pszichológus azt mondta, a lap azoknak is hiányzik, akik pont azért hajlandók szavazni a Fideszre, mert nincs diktatúra, hiszen az Index is szabadon működhet.

“Nem tudom, mekkora recesszió várható a járvány miatt, de mikor 2022-ben azt fogja elemezni, hogy miért bukott meg, úgy vélem, nem gazdasági okai lesznek” – mondta Mérő. Azt is elmondta, Orbán nem egy közönséges szélkakas, hanem olyan, aki mindig arra fordul, amerre holnap fog fújni a szél. Azt, hogy merre érdemes fordulni, szerinte tízből kilencszer eltalálta a miniszterelnök.

Ami mégis a bukását okozhatja, az az, hogy képtelen a konszolidációra. Mérő szerint itthon a béke hiányzik a legjobban, és Orbán akár örökbérletet is válthatna a hatalomra, ha képes volna konszolidálni Magyarországot.

“CSAKHOGY ERRE ALKATILAG KÉPTELEN, MERT CSAK HÁBORÚBAN ÉRZI JÓL MAGÁT”,

mondta, hozzátéve, végső soron ez okozhatja a bukását is.

fecsego.eu/PestiBulvár

Você tem uma data para a queda de Orban? Um matemático pensa que conhece a solução!
21 de setembro de 2020 | postar Tribunal Constitucional, Notícias atuais, Eventos, Tribunal / Gabinete do Procurador / Conselho de Julgamento de Szeged, Ministério da EE, Pictures of Life / tablóide, Sala de Imprensa da UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News, Blog do Editor-Chefe, Vida Pública, Cultura, Helsinque Húngaro Comissão
Escrito por Altruista

Em sua entrevista com 24.hu, o psicólogo-matemático László Mérő colocou desta forma:

VOCÊ TEM CERTEZA DE QUE VIKTOR ORBÁN FALHARÁ EM 2022.

Segundo Metér, isso não será devido à crise econômica causada não só pela epidemia do coronavírus, mas também pela lavragem do índice. A psicóloga disse que falta o papel também para quem se dispõe a votar no Fidesz justamente porque não há ditadura, pois o Index também é livre para funcionar.

“Não sei quanta recessão se espera devido à epidemia, mas quando ele vai analisar por que falhou em 2022, não acho que haverá motivos econômicos”, disse Meter. Ele também disse que Orbán não é um cata-vento comum, mas aquele que sempre se volta para onde o vento soprará amanhã. Ele disse que o primeiro-ministro foi atingido nove em dez vezes por onde deveria se virar.

O que pode causar sua queda, porém, é sua incapacidade de se consolidar. De acordo com Mető, a paz está faltando mais na Hungria, e Orbán poderia até mesmo trocar o poder perpétuo pelo poder se ele fosse capaz de consolidar a Hungria.

“APENAS UM PRINCIPALMENTE INCAPÁVEL DESTE, PORQUE SINTA BEM NA GUERRA”,

ele disse, acrescentando que no final das contas isso também poderia causar sua queda.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 90 megnézve, 1 alkalommal mai nap |