| Mobile | RSS

Egy nőt gyanúsítanak azzal, hogy mérgezett levelet küldött Trumpnak//A woman is suspected of sending a poisoned letter to Trump

SZERZŐ: 168 ÓRA – FORRÁS: HVG.HU

Őrizetbe vettek egy nőt Kanada és az Amerikai Egyesült Államok határán, aki a gyanú szerint postán mérget küldött Donald Trump amerikai elnöknek. A hatóságok a New York állambeli Buffalo egyik határátkelőhelyén fogták el a meg nem nevezett nőt. Annyit árultak el róla, hogy fegyver volt nála – írja a BBC nyomán a hvg.hu.

A Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) és a titkosszolgálat adatai alapján a ricint tartalmazó levelet – amelyre a múlt héten bukkantak rá, még az előtt, hogy eljutott volna a Fehér Házba – Kanadában adták fel.KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

2020. szeptember 20.

Mérgezett levelet küldtek Kanadából a Fehér Házba

Bár az FBI a CNN-nel azt közölte, hogy nem találtak arra utaló nyomokat, amelyek alapján a közbiztonságot veszély fenyegetné, a csatorna úgy tudja, hogy texasi címekre is érkeztek ricines borítékok, köztük egy fogdába és egy sheriffhivatalba.

A kanadai hatóságok Montreal egyik külvárosában, St-Hubert-ben vizsgáltak át egy otthont, amely szerintük a gyanúsítotthoz köthető.

Az őrizetbe vett nő kedden Buffalóban áll bíróság elé.

A ricin a ricinus magjából kivonható mérgező fehérje, amely hányást, belső vérzést, végül a szervek leállását okozza. Ismert ellenszere nincs. 36-72 órán belül végezhet egy emberrel.

fecsego.eu/168óra

A woman is suspected of sending a poisoned letter to Trump
22 September 2020 | post Constitutional Court, Current News, Events, Court / Prosecutor’s Office / Szeged Judgment Board, Ministry of EE, Pictures of Life / tabloid, EU Press Room, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News, Editor-in-Chief’s Blog, Public Life, Culture, Hungarian Helsinki Commission, Szeged Tribunal, White House
AUTHOR: 168 HOURS – SOURCE: HVG.HU

A woman on the border between Canada and the United States who was suspected of sending poison to U.S. President Donald Trump by mail was detained. Authorities arrested the unnamed woman at a border crossing in Buffalo, New York. He was told that he had a weapon, writes hvg.hu in the wake of the BBC.

According to the Federal Bureau of Investigation (FBI) and the Secret Service, the castor-containing letter, which was discovered last week before it reached the White House, was issued in Canada.RELATED ARTICLES

September 20, 2020

A poisoned letter was sent from Canada to the White House
Although the FBI has told CNN that no clues have been found that public safety is at stake, the channel knows that ricines envelopes have also arrived at Texas addresses, including a detention center and a sheriff’s office.

Canadian authorities have searched a home in St-Hubert, a suburb of Montreal, which they believe can be linked to the suspect.

The detained woman is on trial in Buffalo on Tuesday.

Aricin is a toxic protein that can be extracted from the seeds of castor, causing vomiting, internal bleeding, and eventually organ failure. There is no known antidote. You can finish with one person in 36-72 hours.

fecsego.eu/168hour

Leave a Reply 71 megnézve, 1 alkalommal mai nap |