< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Szegedi Törvényszék / Blog article: Szegedi Törvényszék/TÁJÉKOZTATÓ A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZÜLTSÉG IDEJÉN A SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK ÉPÜLETEIBEN TARTÓZKODÁS SZABÁLYAIRÓL

| Mobile | RSS

Szegedi Törvényszék/TÁJÉKOZTATÓ A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZÜLTSÉG IDEJÉN A SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK ÉPÜLETEIBEN TARTÓZKODÁS SZABÁLYAIRÓL

TÁJÉKOZTATÓ A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZÜLTSÉG IDEJÉN A SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK ÉPÜLETEIBEN TARTÓZKODÁS SZABÁLYAIRÓL

Megjelenés ideje: 2020. szeptember 23., 10:54

Tisztelt Ügyfeleink!

2020. szeptember 21-től a Szegedi Törvényszék és a területén működő járásbíróságok, a Szegedi, a Hódmezővásárhelyi, a Makói, a Szentesi, valamint a Csongrádi Járásbíróság épületeiben működő kezelő és tájékoztató irodákban (ideértve a Gazdasági Hivatal irodáit, pénztárát, valamint az elnöki kezelőirodákat is) a személyes ügyfélfogadás az iratbetekintési eljárásra, valamint az ügyfélsegítő szolgáltatás igénybevételére korlátozódik.

Az iratbetekintés és az ügyfélsegítő szolgáltatás igénybevétele céljából a bíróság épületébe ügyfeleink kizárólag előzetes regisztrációt követően léphetnek be! Előzetes regisztrációra telefonon, a bíróságok központi telefonszámain keresztül van lehetőség. A telefonszámok a Szegedi Törvényszék internetes honlapján elérhetőek.

Az épületbe való belépés és az előzetes regisztráció részletes szabályait az alábbi linken olvasható tájékoztató tartalmazza.

Ügyfeleink papíralapon benyújtandó beadványaikat elsősorban postai úton, vagy a Szegedi Törvényszék és a területén működő járásbíróságok épületeiben található gyűjtőládába való elhelyezés útján nyújthatják be.

Részletes tájékoztató elérhető innen.

Leave a Reply 51 megnézve, 1 alkalommal mai nap |