| Mobile | RSS

Sajtóhelyreigazitás

“A fecsego.eu internetes portálon 2020.08.20-án megjelent “Az ellenzék lépett: rendőrségi ügy lett Orbán vejének száloda biznisze kapcsán”cimű cikkben valótlanul állitottuk a következőket: (nem a fecsego.eu irta! A HirHugó weboldaláról vettük át az irást)

  1. A miniszterelnök vejének egyik érdekeltsége 1,6 milliárd forintért megvette, majd 3,6 milliárd eladtaz ingatlant, miközben nem hajtott végre értéknövelő beruházást rajta. A valóság ezzel szemben az, , hogy Tiborcz István 1,6 milliárdért ingatlant, ami késóbb értéknövelő beruházás nélkül 3,6 milliárdért eladott. A valóság továbbá az , hogy a cikkben szereplő ingatlan kapcsán az érintett ingatlan tulajdonosa az értékesitést megelőzően jelentős beruházásokat végzett (példázva: az épület állagmegoldása körében a környezetet érintő teleprendezés ,vizszivattyúzás hulladékszállitás stb. A tervezés körében tervező megbizása. Továbbá projektmenedzsmenti és jogi kontrolling feledatok ellátása stb.).
  2. Az értékesitésnek köszönhetőenmilliárdos osztalélkot tudott Tiborcz István kivenni a közvetett tulajdonában lévő Hotel VSGRD Kft,-ből. A valóség ezzel szemben az, hogy Tiborc István a cikkben szereplő értékesitéshez kötödően nem vett fel milliárdos osztalékot.
  3. Nem nyilvános közpénzcsap révén kerülhet el a Tibors Istvántól Szijj László üzletember érdekeltségébe került , eddig befejezetlen hotel. A valóság ezzel szemben az , hogy Tiborc István nem értékesitett ingatlant Szij László üzletember részére, amely nem nyilvános közpénzcsap révén készül el.
  4. Az indokolatlan kétmilliárdos felárral a vevő,a befektetési alapkezelőmegkárositotta saját cégét és részvényeseit A valóság ezzel szemben az, hogy Tiborc István nem értákesitett ingatkant indokolatlan kétmilliárdos felárral.”

A www.fecsego.eu nemzetközi hirportál csak átvette, s nem mi irtuk a megjelent cikket. Mi a HirHugó.hu weblapról vettük át. Ezért elnézést kérünk Tiborc István Úrtól.

Oláh István László

tulajdonos-főszerksztő

Leave a Reply 78 megnézve, 1 alkalommal mai nap |