| Mobile | RSS

Trump intravénás óvszert javasol a Covid-19 és az AIDS ellen

Az amerikai elnök nemrégiben azt mondta, hogy a betegek szervezetébe juttatott fertőtlenítő is segít a koronavírus leküzdésében. 😛 

Mivel az USA-ban kiemelkedően eredményesek a járvány elleni intézkedések, Donald Trump újabb tanácsokat fogalmazott meg a Twitteren.

“Trombózis esetén kifejezetten ajánlott, hogy a betegek rendszeresen öblögessenek a véralvadásgátlóval! Lennének javaslataim fekete bevándorló honfitársaimnak is! Kívánom, hogy minél hamarabb legyenek túl a malárián, jelenlegi tudásom szerint erre a legjobb módszer, ha minden reggel éhgyomorra bedörzsölik a vérüket a védőoltással! Higgyék el, működik!”

– közölte az elnök, aki örömmel újságolta, hogy már javában gyártják az inzulinkúpokat is a cukorbetegeknek, illetve hamarosan forgalomba kerül az új, nyelv alá spriccelhető implantátum orryspray a mellnagyobbító műtétek előtt álló nőknek.

“Fontos az is, hogy a feketéink az AIDS-et se kapják el, a betegség minél eredményesebb megelőzése érdekében kórházi helyeket szabadítunk fel,hogy az intravénás óvszerkezelést minél többen el tudják kezdeni”

– jelentette be Trump, aki hozzátette: utóbbi módszer hasznos lehet a nem kívánt terhességek elkerülése érdekében is, jelenleg még zajlik a tesztelés, hogy kilöki-e spirálokat az infúziós oldat.

Forrás és a teljes cikk:https://hircsarda.hu/2020/04/24/trump-intravenas-ovszert-javasol-az-aids-ellen/

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |