| Mobile | RSS

Orbánnak 32 tanácsadója van…Így működik a rendszer

KÖZÉLETFrissítve: 2020 okt 17.

Orbánnak 32 tanácsadója van. Ezek között vannak persze paraziták, akik Orbán jóvoltából gazdagok lehetnek. De a fene egye meg, ezzel jár a szolgálat helyetti uralkodás.

Viszont vannak okos, művelt, tanult szakemberek is, akik pontosan tudják hogyan lehet hülyét csinálni a KÖZ-NÉPBŐL.

Ők azok az Orbán szolgák akik még néha rafinált, agyafúrt tanácsokat is adnak a gazdának, hogy csak olvassa fel, majd a “133 bátor ember” szavazza meg , hogy törvény lehessen.

NAGYJÁBÓL ÍGY MŰKÖDIK A RENDSZER

Így lehet migránsozni, gyurcsányozni, sorosozni, brüsszelezni és elhülyíteni a magyart. Persze a tanácsadók azt is tanácsolták a gazdának, hogy legelőször a közszolgálati médiát takarítsa be, hogy legyen mivel kiszórni a baromságokat közpénzből. Mert ugye a “Köz”-TV minden buta emberhez eljut …és persze a magyar buta ember azért magyar és azért buta, mert hiszékeny…Elhiszi és megeszi amit elé tolnak.

Innentől már nagyon nehéz elválasztani az ÁLLAMOT és a FIDESZT.( hiszen a fidesz minden fontos, meghatározó helyre erővel betolta a maga emberét. Nincsenek “fékek-ellensúlyok “. Egy dolog van…Szolgáld a gazdát!

És igaz: A Fidesz ÁLLAMPÁRT.

Amit adó gyanánt lenyúl tőled az állam, az a Fidesz kasszája ami arra hivatott, hogy ismételten lenyuljanak és ez persze mind’ megy a Fidesznek…És itt össze is értek a dolgok.

Dolgozz , adózz, ne pofázz, szolgáld a gazdádat!

OLKT: Gál György

forrás:OLkT

Leave a Reply 43 megnézve, 2 alkalommal mai nap |