| Mobile | RSS

Müller Cecília beismerő vallomása: gyalázatos a fideszes válságkezelés

Müller Cecília beismerő vallomása: gyalázatos a fideszes válságkezelés

A jachtminiszter Szijjártó Péter vett 20 ezer lélegeztetőgépet 300 milliárdért. De minden második ember meghal, aki felkerül rá. Inkább a fertőzés megállítására és a tesztelésre kellett volna költeni, nem összevásárolni egy csomó lomot.

Az országos tisztifőorvos, Müller Cecília tájékoztatót tartott az Operatív Törzs “munkájáról”. Az igazolt fertőzöttek száma 47 768,  és 1211-en haltak meg koronavírusban eddig. Ehhez képest szerinte minden rózsás, és remekül teljesítenek.

Eközben a lélegeztetőgépre került betegek felgyógyulási aránya 50 százalékos. Vagyis minden második ember belehal a fertőzésbe, ha tovább súlyosbodik az állapota.

Még mázli, hogy Szijjártó Péter luxusminiszter 20 ezer darabot vett belőlük. Ez 300 milliárdba került, amit inkább tesztek vásárlására kellett volna költeni, mert azzal sokkal egyszerűbb lenne a koronavírus-járvány kordában tartása.Nagyon sokat, nagyon drágán: így vesz Szijjártó lélegeztetőgépeketEgy maláj cég nagyon jól járt a külügyminiszter szerencsétlenkedésén. A magyarok pénztárcája kevésbé.

Ezalenyeg | aug. 26.

A lélegeztetőgépek sajna az utolsó védővonalat képezik a betegek számára. A használatukhoz azonban szakemberek kellenek. Belőlük pedig nincs elég.

A 20 ezer lélegeztetőgépből sajnos 20 ezer koporsószeg lesz, mivel a kormány alkalmatlan a fertőzés megfékezésére.

Arról is meg lett kérdezve, hogy a második hullámban miért mi vagyunk az egyik legrosszabbul teljesítő ország, ha a lakosság arányát nézzük?

Erre azt felelte, hogy “ez egyszerűen nem igaz”. Úgy fogalmazott, hogy a középmezőnyben vagyunk, mivel az EU-ban fertőzések alapján 10, halálozások szerint pedig a 4. helyen állunk.Kár, hogy ez egy pofátlan hazugság, vagy az egészségügyi adatok totális félreértése. Müller adatai ugyanis az egész éves fertőzésekre utaltak. Ebben benne van a lakosság által fegyelmezetten átvészelt első hullám is. Tehát szépen kikerülte a kérdés megválaszolását, és félrevezeti a lakosságot.

Valójában az elmúlt egy hét adataiból kiderül, hogy másodikak vagyunk a világon, a halálozások arányának növekedésében. Csak Jordániában rosszabb a helyzet.
A második legrosszabbak vagyunk a világon járványvédekezésbenHa az elmúlt 1 hét adatait nézzük, akkor a világon második leggyorsabban nálunk nő a halálozások aránya.Ezalenyeg | okt. 19.
A kormány elbukta a koronavírus elleni harcot. Most azon kellene dolgozniuk, hogy kijavítsák ezt a tengernyi hibát, de inkább folytatják a magyarok megvezetését. Gyalázat.

fecsego.eu/Ezalényeg

Leave a Reply 87 megnézve, 1 alkalommal mai nap |