| Mobile | RSS

Ki hitte volna ezt egy évvel ezelőtt?

KÖZÉLETKözzétéve 2020 okt 21.

A média hazugságkampánya egyik napról a másikra férkőzött be mindennapjaidba és olyan embereket hülyített meg, akikről soha nem gondoltad volna, hogy ilyen könnyen hülyíthetők.

Évtizedes barátságok, rokoni és testvéri kapcsolatok mennek rá a szarkupacra, ami a közmédia tűzcsapjaiból fröcsög mindenkire és neked fogalmad sincs, hogy vakard le magadról a nyakadig erő bűzös hazugságmasszát.

Tehetetlenné válsz nagyszüleid ostoba, pániktól vezérelt magatartásával szemben, akik téged és családod kezdik terrorizálni a semmiért.
Hiába érvelsz, bizonyítod, – a tv ben hazudnak, – az öregek rendületlenül pánikolnak, és megtagadnak minden korábbi, emberileg természetes családi kontaktust. Nem érnek hozzá többé, az addig agyon ölelgetett unokához, nem fogadják el az ételt, csak ablakon keresztül, és kezfertőtlenítővel koccintanak.
Nem hat rájuk semmi, csak és kizárólag az, amit a tv ben, rádióban hallanak a nagy testvértől.

Ők előreláthatólag, sajnos mennek a levesbe, nem lesz más út.

A történelemkönyvekben, (ha lesz még ilyen) 2020 lesz az az év, mikor olyan mértékű médiafekália ömlött a világra, amire évszázadokkal előtte sem volt példa soha.
A tisztánlátókat kegyetlenül fojtogatja, míg a gondolkodni lusta tömeget pánikba ejti, az időseket egyszerűen csak átveri.
Médiafalók, álmodozók, és realisták alkotják a társadalom különböző rétegeit, akik egyre nagyobb feszültségben élnek egymás mellett.

Akiknek a média az Istenük, vadászni kezdenek azokra, akik ösztönből használják az agyukat, és egyre erőteljesebben állnak ellen a hazugságkampánynak. Nem akarják követni a megalázó, elmeprogramozó utasításokat, mert pontosan tudják, minden hazugság ami ezzel kapcsolatos. Ez természetesen nem tetszik a nonstop rettegőknek.
Viszont az elnyomók ezzel sikeresen összeugrasztották azokat, akiket kompletten rabszolgasorba kívánnak taszítani. – teljesen mindegy melyik táborhoz tartoznak.

Az álmodozók külső, természetfeletti, vagy épp idegen beavatkozásra várnak, – eddig hiába.
Szerintük az utolsó pillanatban történnie kell valami globális csodának, Isteni beavatkozásnak, ami egységesen menti fel az emberiséget az épp kialakuló totális elnyomásból.
Sokan az amerikai elnökre és annak világszinten propagált képzeletbeli felszabadító seregére várnak, ami egyre biztosabban csak papíron és a propagandafilmeken létezik, pont úgy, mint mondjuk a Star Wars epizódok.
Gyerekeknek való mesekönyvekben sok hasonlót olvashatunk, de ez itt a valóság, annak minden fantasztikus és kínos hozadékával együtt. – nem valószínű, hogy mesés vége lesz…

Továbbá: van egy jelentős réteg, akik abban hisznek, “ők teremtik a saját valóságukat” – ami bizonyos szintig igaz is lehet, de ostoba módon átestek a ló túlsó oldalára, ezért süketek mindenféle hírre, történésre, ami az éppen aktuális – számukra is kellemetlen – valóságot prezentálja.
Ezt ők: “negativitásnak” nevezik, tudni sem akarnak róla, és támadnak mindenkit, aki a kényelmetlen igazság információival bombázza a tudatukat.
Nem veszik figyelembe, hogy a bolygószintű kollektív teremtés, jelentősen eltérhet az általuk vizionált idilli képtől, aminek akkor is részesei maradnak, ha nem akarják tudomásul venni.

Bennük akkor fog megreccsenni az általuk beképzelt fantáziavilág, mikor kikerülhetetlenné válik a terror, és megkapják behívóikat a kötelező oltásokra.
Akkor, mikor rádöbbennek, nincs menekvés a transzhumanista hatalom elől, ami ugyanúgy darálja be őket is, mint mondjuk a médiahívő nagypapát.
Legkésőbb az esélyesen beinduló kényszeroltási műveletek felébresztik őket is.

Lehet majd szaladni szeretetrezegni, 2 órát meditálni, képzelődni, jógázni, mantrázni, de másnap reggel 8 – kor jelentkezni kell, a lakóhelyhez legközelebb kijelölt oltóponton.
Game over, álmodozás vége, merülés.

Kíváncsi leszek akkor kit fognak hibáztatni?
Azt aki felszólította őket, vagy azt, aki mindvégig próbálta elmondani az éppen zajló valóságot, de “negatívnak” bélyegezték?

A realisták látják mi közelít, nem képzelik, hogy fénygömbökké válnak, és azt sem, hogy a galaktikus föderáció kapitánya az utolsó pillanatban fénykardjával kettévágja a sátánista elit szőrös seggét.
Tudják, minden ami most történik, egyetlen ördögi célt szolgál és az nem az, hogy “megóvják az egészségünket”.

A megoldáson gondolkodnak….
Pont azon, amin én magam is, körülbelül 6 hónapja.

… de olyan részletesen ki van dolgozva a népirtó projekt, és olyan évszázados gondos tervezés előzte meg, hogy borzasztó nehéz helyzetben vannak azok, akik jelenleg valódi, kézzelfogható megoldásokon dolgoznak.

Az én munkám ebben a misszióban: reális betekintést adjak a dolgok aktuális állásába, nem pedig az, hogy macimeséket gyártsak a meghülyített tömegnek. (abból volt már elég)

Talán, ha együtt gondolkodunk…szívvel, lélekkel…
Talán, ha megfogjuk egymás kezét végre….talán….

Megmenthetjük gyerekeinket, s végül magunkat is. – de ha tesszük, tegyük gyorsan.
Mert az időnek, és a türelemnek, van egy közös tulajdonsága: előbb utóbb, mindkettő elfogy.

A türelmünket nem tudom meddig lehet még húzni.
Viszont az időnk aggasztóan elfogyott.

Árvai Attila-író
©2020-10-20

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 70 megnézve, 1 alkalommal mai nap |