| Mobile | RSS

Ungár Péter reméli, hogy még idén meglesz az LMP miniszterelnök-jelöltje

2020-10-22 14:24


Az LMP politikusa a 15. legnépszerűbb politikusa lett a moslékok felmérésén. 

A saját, tizenötödik helyét pedig úgy értékelte, hogy már annak is nagyon örül, ha valaki a telefon túlsó végén az ő nevét mondta be, az elmúlt időszakban nem tartozott a legnépszerűbb politikusok közé. Azt a panelt pedig nem lőné el, hogy nem közvélemény-kutatásokat kell megnyerni, hanem a választást, hiszen jeleznek valamit ezek a listák, az alkalmasság kérdése azonban sokkal fontosabb a népszerűségnél. Nem mindig ugyanaz a kettő, de Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter városvezetőként tudtak és tudnak bizonyítani, ezért kerülhettek előre.

Az szintén elhangzott a műsorban, hogy egyelőre az LMP nem döntött a miniszterelnök-jelöltjükről, de Ungár reagált az ellenzéki pártok részéről már belengetett nevekre (például Szabó Tímea a Párbeszédnél, Dobrev Klára a DK-nál, de Márki-Zay is jelezte, hogy akár indulna egy előválasztáson), noha nem tudja mennyire komolyan vehetőek az erről szóló a hírek.

“Nem tartom nagyon valószínűnek, hogy ezek közül a nevek közül bárkit támogatnánk”

– mondta a politikus.

Remélik, hogy a részükről még idén megszületik a döntés, hogy a párt kit indít az előválasztáson, hangsúlyozta, hogy ez egy komoly dolog, kiérlelt döntést kell hozni. Ugyanakkor óvja az ellenzéket, hogy a 2009-es miniszterelnök-casting irányába induljon el.

Forrás: ATV

fecsego.eu/vadhajtások.hu

Leave a Reply 89 megnézve, 1 alkalommal mai nap |