| Mobile | RSS

Joe Biden leendő amerikai elnök szerint Orbán egy gazember

A magyar önkényuralom is téma az amerikai elnökválasztáson. A demokrata jelölt nem szereti Orbánt.

A járványhelyzet különleges megoldásokat hozott el az amerikai elnökválasztáson is. Vita helyett párhuzamos tévéinterjúkban kérdezték újságírók a voksolás főszereplőit, Donald Trump republikánus, és Joe Biden demokrata jelöltet – adta hírül a 444.

Bidennél szóba került hazánk is Trump külpolitikája kapcsán. A demokrata jelölt ezeket mondta nézői kérdésre válaszolva:

Most egy olyan helyzetben találjuk magunkat, amelyben az elnökünk hatszor beszélt Vlagyimir Putyinnal, de egyetlen rossz szava nem volt hozzá. A NATO-t a szétesés veszélye fenyegeti, mert a tagjai nem biztosak benne, hogy számíthatnak ránk. És látjuk mi minden történt Belarusztól kezdve, Lengyelországon át Magyarországig, hogy az önkényuralmi rendszerek tündökölnek újra a világban, a mi elnökünk pedig keblére öleli ezeket a gazembereket. A legjobb barátok lettek Észak-Korea vezetőjével, akivel szerelmes leveleket váltanak.

Ebből is látszik, hogy a demokrata világban mindenki tisztában van Orbán illiberális rendszerének valódi természetével. Szégyen, hogy mindenhol a diktatúrák közé sorolnak minket a vámpírkormány tettei miatt.

fecsego.eu/ezalényeg

Leave a Reply 288 megnézve, 1 alkalommal mai nap |