| Mobile | RSS

Donald Trump: Én nem ismerem el a vereséget!///Donald Trump: I don’t admit defeat!

OLKT.net

KÜLFÖLDKÖZÉLETFrissítve: 2020 nov 6.

Donald Trump, amerikai elnök.

A választás óta eltelt időben tett elnöki nyilatkozatok egyértelműen jelzik, hogy az amerikai elnök Donald Trump vitatja a vereségét előrevetítő eredményt, de a hírek szerint már korábban is tett rá utalást bizalmas beszélgetéseken, hogy nem hajlandó távozni a hatalomból.

A CNN úgy tudja, hogy a párt egyre nagyobb aggodalommal keresi azt a személyt, aki képes lenne meggyőzni az elnököt arról, hogy nagy valószínűséggel tudomásul kell vennie a vereséget.

Ennek a meggyőzésnek lehet része Roy Blunt republikánus szenátor nyilatkozata arról, hogy a vezető kötelezettségei közé tartozik tudomásul venni, ha távoznia kell.

fecsego.eu/OLKT

Donald Trump: I don’t admit defeat!
FOREIGN LIFEUpdated: Nov 6, 2020 Presidential statements made since the election clearly indicate that U.S. President Donald Trump is disputing the outcome of his defeat, but has reportedly hinted in the past in confidential conversations that he refused to step down. CNN knows that the party is looking for a person with growing concern […]

[More] 2020. November 7 | post Constitutional Court, Current News, Events, Court / Prosecutor’s Office / Szeged Judgment Board, Ministry of EE, Pictures of Life / tabloid, EU Press Room, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News, Editor-in-Chief’s Blog, Public Life, Culture, Hungarian Helsinki Commission, Szeged Tribunal, White House Editing

Leave a Reply 89 megnézve, 1 alkalommal mai nap |