| Mobile | RSS

TRUMP BEKATTANT?

KÖZÉLETKözzétéve 2020 nov 8.

Donald Trump szerint nem nyert Biden, sőt, az ő győzelmét igyekeznek elhallgatni!

Miután minden vezető amerikai híroldal és hírcsatorna Joe Bident kiáltotta ki a 2020-as elnökválasztás győzteseként, Donald Trump rövid közleményt adott ki, amiben azt írta, nem ismeri el Biden győzelmét, és a bíróságon folytatják.

Mielőtt tovább olvasol előtte itt egy kis humoros Trump videó:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155512531395870&id=590165869

“Mind tudjuk, miért sietős annyira Joe Bidennek, hogy hamisan tetszelegjen győztesként, és miért segít neki ebben minden médiaszövetségese: mert nem akarják, hogy kiderüljön az igazság. Az igazság pedig az, hogy ez a választás még nem ért véget”

– közölte Donald Trump a kampánystábján keresztül kiadott közleményben röviddel azután, hogy minden amerikai hírügynökség- és csatorna kihirdette Joe Biden választási győzelmét. Trump jelenleg Virginiában, az egyik tulajdonában álló golfklubban tartózkodik.

A közlemény szerint Trump azzal folytatta, hogy hétfőtől kezdve a bíróságon próbálnak igazat szerezni a választási törvények betartatásának, ami után a valódi győztest is kihirdethetik.

Alig egy órával korábban Donald Trump – még hivatalos végeredmény nélkül – arról írt a virginiai golfklubba megérkezve, hogy ő nyerte a választást, méghozzá nagy különbséggel.

Forrás: szeretlek Egerszeg/facebook

forrás:OLKT

Leave a Reply 129 megnézve, 1 alkalommal mai nap |