| Mobile | RSS

Felháborító kijelentést tett a tisztifőorvos – bizonyította a teljes alkalmatlanságát

Írta Takezo -2020-11-09    

Müller Cecília – Forrás: Népszava

Megszokhattuk már, hogy az Operatív Törzsnek keresztelt gittegylet napról-napra semmitmondó tájékoztatókat ad, az országos tisztifőorvos pedig ennek keretében inkább életvezetési tanácsokkal látja el a lakosságot, mint szakszerű infomációkkal.

Azonban amit ma művelt Müller cecília, arra nincsenek szavak! Ugyanis azt sikerült mondania, hogy

“A JÁRVÁNYT MEGÁLLÍTANI NEM LEHET!”

Ennyi, kész. Feltettük a kezünk, jöjjön aminek jönnie kell, aztán aki túléli azzal együtt vígadunk, aki meg nem, hát azt majd sajnáljuk. Csakhogy ilyet nem mondhat az, akinek a felelőssége lett volna az egész járvány megakadályozása, akinek a feladta lett volna a legkeményebben verni a kormány asztalát, hogy nem vadászati kiállításra kell 50 milliárd, hanem kontakt kutatásra és tesztre, tesztre, tesztre!

A tisztifőorvos, ha nem a nyunyóka mosás fortélyaival lett volna elfoglalva, akkor elolvashatta volna, hogy bizony a járványt meg lehet állítani, vannak is rá példák, és a módszer leutánozható lett volna! De tanulhattak volna a saját példájukból is, mert tavasszal országosan 35 fertőzöttnél sikerült a szigorú intézkedésekkel megelőzni a járványt!

Nem az isteni gondviselésnek, nem a 10 parancsolatnak volt köszönhető, hogy tavasszal a nyugat-európai országokhoz képest sokkal kevesebb áldozata volt Magyarországon a vírusnak, hanem

AZ IDŐBEN MEGHOZOTT ÉS A LAKOSSÁG ÁLTAL BETARTOTT INTÉZKEDÉSEKNEK!

Ezt mulasztották most el, mert Orbán megrettent a GDP zuhanásától, és ősszel úgy döntött, hogy a GDP fontosabb a magyarok egészségénél! Csakhogy ezzel melléfogott, mert a vírus sújtotta beteg ország gazdasága egyébként is le fog állni, mert a betegek nem tudnak dolgozni, a visszaesés elkerülhetetlen. A kérdés csak az volt, hogy egy egészséges, vagy egy agyonfertőzött országot akarunk-e látni.

Igen, a járványt megállítani most már nem lehet. A lovak közé bedobták a gyeplőt, az iskolába járó gyerekeken keresztül megfertőződött az ország, bevalottan napi több ezer tesztet nem tudnak elvégezni, a kórházakban már pozitív teszteredménnyel is munkára kötelezik a dolgozókat, akinek jó része nem kíván januártól az állami egészségügyben dolgozni.

Nem, már nem az összeomlás szélén vagyunk. Zuhanunk a szakadékba, és most senkinek sincs ejtőernyője.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 133 megnézve, 1 alkalommal mai nap |