| Mobile | RSS

Hallod haver, képzeld el mi történt a CsongrádRK lehet…nem, nem vizsgálat?!

Hallod haver, képzeld el mi történt a CsongrádRK épületében

Megint iszol, haver, ez már a hanyadik.

Hallottad, mikor bent voltam a kékruhásoknál tanuként, – eldőltél haver-alig akarta leirni amit mondtam, pedig ő kérdezett… a nő, -valamilyen zászló- hülye vagy nem ő tartotta a zászlót,- milyen nő,- nem voltál ott haver-

Képzeld el, soha nem azt akarta leirni, amit mondtam – mért ki volt- megint kortyolsz haver.

Mondtam, akkor hagyjuk abba, ennek nincs értelme. -hukk- most meg csuklasz haver.

Aztán meg azzal próbálkozott, hogy átirta a gondolatomat…

– hát ez nem igaz, még rossz hallgatni is, vegyél már egy felest.

Ideges volt mert szeretett volna minél hamarabb végezni. Élveztem a lehetőséget, mivel a Kisteleki RK azt mondta, nem tud elfogolulatlan lenne sem a kapitány se az állomány. Ilyen kijelentéseket egy rendőr vezető nem mondhat!

– most meg a sör fogyott el haver. Akkor igyál pohárból. Figyusz haver.

Csongrádi kapitányság sem tud független, objektiv lenni velem. A vizsgáló huhuhu nem akarta leirni azt amit mondtam.

Mindig magyarázkodott. Soroltam neki a bizonyitékokat, nem akarta irni, mert sietett.

Én meg ráértem haver. Parancsot kapott, – figyusz a rendőrség nem változik, épp az jutott az eszembe, mikor a szegedi rkán voltam, ott is pattogott a levegő, még átirták a dátumkat is nehogy nekem legyen igazam, hallottad, figyusz most meg horkolsz, letagadták az időpontokat is, a légy megmeredt a röhögéstől, figyuszólj, ott is elsimitották az ügyet,ezer %-osan bizonyitottam , letagadták, képzeld el, hallod, még a mentők kijövetelének idejét is átirták, a keletkező károm köze félmillió volt.

Ne aludj, haver képzeld el a rendőrségnek mennyit kellett subickolni. Érted már haver.

Egymást védték ki tud nagyobbat mondani. Ott is élveztem ennyi ér-tel-mi-ség-között.

Már megint alszól haver,

A zászlósnő már rángatta a haját,mikor mondtam, hogy átküldöm a közel harminc bizonyitékot, szeme elkezdett lebegni…Ettől független e-mailben átküldtem a bizonyitékokat a zászlós asszonynak, illetve a kapitánynak is!

Képzeld e haver, a zászlósnő nem vette figyelembe az e-mailben átküldött bizonyitékokat, el sem olvasta, meg sem kérdezte a gyanusitottakat erről a visszaélésekről, a jegyzőkönyvek – meghallgatási, határozati- hiányáról, a határozati, vizsgálati jegyzőkönyvekről, meg sem nézte a birtokháboritás fotóit az anyaggal együtt. Nem az volt acél, hogy elmarasztalják a törvénysértő polgármestert,a jegyzőt hanem hogy több éve megaláznak, na ezt kellett volna vizsgálni–

Hivatkozott Buza Zsolt vagy az ügyvédje, egy eljárási hivszámra. Ugy gondoltam, haver figyusz én is felteszek néhányat, amit Buza elbukott. Gondolom joguk van az olvasóknak, a választüknak tudni Buza igazmondásairól

1.B. 1209/2018/6 megszüntették az eljárást elenem! 24.Bpk.4680/2016/3. – 26.P.22.939/2015.sz ügy – 7.P.21.958/2016.sz ügyben, Buza küldött nekem egy levelet ügyszám:315/5/2013 aláirás Baks, 2013 május 17, még ezt , a többit később, majd az ügyészségen!

“Azzal vádolt meg, hogy a volt Egyesületem magánszámlára gyüjti a civil szervezetek részére felajánlható SZJA 1%-okat”. Az ügyészség megállapitotta semmiféle törvénytelenséget nem követtem el. — Csongrád RK 67/2018.bü az eljárás tmegszüntette.. A Szegedi Városi Biróság 2.Szt 916/20009/2, eljárást megszüntették,

2019.09. 07 lent a telepen nekünk ugrottak a boltban… ezt jelentettem mint polgármester jelőlt, hogy megtámadtak!- beirtam a vásárlók könyvébe AA0174176 sorszám alatt. Nem történt a jegyző részéről a mai napig sem intézkedés., sem vizsgálat

Tisztelt olvasóink a többi Birósági felmentéseimről , majd később lesztek tájékoztatva

Képzeld haver szerdán bementem a nejemmel a jegyzőhöz intézni a családi dolgainkat, alig akart meghallgatni, és továbbiakban sem készitett jegyzőkönyvet! -úgy nyilatkozott hogy, megjegyzi majd és küldi a jegyzőkönyvet!

Erről irtam egy tájékoztatót, mivel ez közérdekő adat, meg a választóknak joguk van tudni az eseményekről, meg a polgármester szabadságáról is!!! Több évvel ezelőtt is ezt mondta, ám a mai napig sem kaptam meg a jegyzőkönyveket, a birtokháboritást sem rendezte le és nem is vizsgálta, nem volt kint a területen sem. Erről a cikk a www.fecsego.eu oldalán megtalálható…

Te haver ha horkolsz nyakon váglak baráti alapon… Beszéltünk a -vádlottakról- a bejelentéseimről semmiféle jegyzőkönyvek, vizsgálati jegyzőkönyvek nem készültek, a birtokháboritásokról sem készültek jegyzőkönyvek,sem vizsgálati jegyzőkönyvek.

Fogyasztóvédelmi bejelentésekről sem készültek,meghallgatási, határozati jegyzőkönyvek, ezt is elfogadta a CsongrádRK, naná hogy elfogadta!

2020 február 02.án a panasz levelemet Jaksa Zsanet vette át amit az áláirásával igazolt,kiemelkedő visszaéléseket mutat.

Nem készültek vizsgálati jegyzőkönyvek, sem meghallgatási jegyzőkönyvek. Csongrádi RK ezt is elfogadta! na ná hisz parancsot kapott, vagy nem??

Továbbá nem vizsgálta meg az elküldött 23 bizonyitékot sem. Hogyan lehet igy tisztességesen dolgozni a rendőrségen- vizsgálni igy egy közérdekű bejelentést ahol a cél az állampolgár lealázása volt na meg ezzel a habitussal! Haver figyusz hoztam neked sőrt. Figyuszolj haver… Képzeld el a beomlott vizesárkot sem vizsgálta a Csongrádi RK!

Buza nem engedélyezte a beomlott vizes árkott már 10 éve helyrehozni…a polgármester lassan 10 éve tett igéretének sem tett eleget!

Hallod haver, képzeld el mi történt a Csongrádrk épületében le—rta az igéreteit,amit nem szokott betartani…

Ma megkaptam a határozatot csongrádrk-tól, felhivtam a kapitányt urat,- nem a tenkest te buta megint nem figyelsz haver.. aki sem köpni, sem nyelni nem tudott, az alezredesasszony osztályvezető nem mert a telefonhoz jönni. Szándékos R döntést hozott… véleményem szerint parancsot teljesitett.

A forródrót működött.Haver figyusz villámgyorsan leadták a drótot, mindenki tudta, mert azt is tudták hogy felmentik a politikusok…stb a barátaikat a bünösöket…

Most arra lészek kiváncsi, az igazság vagy a rendőri tulkapások párharcát ki nyeri meg.

Figyusz haver, beszoltam a CSMRFK -ra is, a telefonközpontos azt mondta a főkapitáy nem ér rá, haver még nevetsz… irjam le.

Főkapitány Ú!

Nem csak Kistelek, Szeged már követi a Csongrád kapitányság is a diszkriminációt a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál az EP média partnere ellen! Ez az Ön hibája vagy a a gyengesége!


Mondtam már nem először teszem,, ám a versenyló megbotlott. Hahotázó, megint elfogyott a söröd… Figyusz haver, arra gondoltam, kiteszem Hágába az ügyet,had vigyorogjanak, akiknek kedve van. Úgy is az nevet aki utoljára nevet.

Tudod haver, erre a rendőrségre- most azt mondaná Hoffi barátom Isten nyugasztalja- ráférne egy hidegzuhany had nevessenek, vagy megfagynak, mert az igazság mindig utat tör magának… a polgármester, meg a jegyző, megbotlik, mert ez a törvény..a barátok nem mindig lesznek a lové körül, s nem mindig az lesz amit akarnak…a villanyégő lassan elalszik, s aki kiakarja cserélni anak meg kell fontolnia, hogyan kezdjen hozzá, hogy az áram nehogy megcsipje…mert nem lesz kihez szaladnia—

Haver figyuszólj, szerinted kinyeri – nem nyerit haver-meg azt a gyalázatot, amit a Szeged, Kistelek, Csongrás kapitányságok művelnek egy tisztességes állampolgárral szemben…

Tudod mit: – kérj magad ellen, meg a polgármester, a jegyző ellen is egy hazugságvizsgálatot+ poligráfossssat is fél óra múlva… bizz a törvényzéki birókba

A közérdekű adattal visszaélés bűncselekmény az emberi méltóság és egyes alapvető jogok elleni bűncselekmények közé tartozik, a társadalom valóságnak megfelelő közérdekű adat megismeréséhez fűződő érdekét védi.

Leave a Reply 423 megnézve, 2 alkalommal mai nap |