| Mobile | RSS

Most jött el a pillanat, hogy mindenkihez szólok.

Luca féle

KÖZÉLETKözzétéve 2020 nov 13.

Szólok a libsikhez, Sorosbérencekhez, ellenzékiekhez, a külföldön élő magyarokhoz, a nemfoglalkozompolitikával elvet vallókhoz. Szólok a mé  gGyurcsányjobbvót szöveget szajkózókhoz, a krumpligyűjtőkhöz, a lefizethető polgármesterekhez, sőt, még a Fidesz szavazókhoz, és az Orbánt bálványozókhoz is.

Mert ez mától már minden magyar ügye.

A járvány időszakában emberek tömkelege könyörög hónapok óta minden pártnak, hogy tegyünk valamit. Tömegével, de tényleg tömegével érkeznek hozzánk a segélykiáltások, és meg vagyok róla győződve, hogy a kormányhoz is.

Világjárvány van, az istenért. A vállalkozások tönkre mennek, a családok nélkülöznek, az emberek egyre több helyen küzdenek az alapvető létformájukat fenntartani, büszke édesapák könyörögnek alamizsnáért minden pártnál ahol csak tudnak azért, hogy a gyermeküket legalább el tudják látni.

És a “Magyar Kormánynak” tényleg azaz első mozzanata miután teljhatalmat kap másodjára, hogy törvénybe iktatja, ki a nő meg ki a férfi? Hát felkeltem ma reggel, és esküszöm egy pillanatra megállt a keringésem a francba mikor olvastam, mire használta fel a Fidesz a hatékonyabb járványkezelés miatt kapott teljhatalmát.

A vicces az, hogy a kormánynak eddig is teljhatalma volt, a felhatalmazási törvény ezt igazából csak normálisnak állítja be egy külső hatásra hivatkozva. De az, hogy „Magyarország Kormánya” egy világjárvány közepén azzal van elsődlegesen elfoglalva, hogy a visszamaradott, kirekesztő, gyűlöletet keltő, elkorcsosult, és álkeresztény önkényuralmi eszményei szerint formázza az országunk törvényeit; az pártállástól függetlenül az egész magyar nép ügye!

Megszabni egy járvány idején, hogy mikor hívhatjátok magatokat családnak, és mikor nem,megszabni egy járvány idején, hogy a közpénz fogalma mibe merüljön ki csak azért, hogy az ellopása még ennyire se legyen feltűnő,megszabni egy járvány idején, hogy minden csoportosulás tilos legyen, így már tiltakozni se tudj ebben az országban, ha valami nem tetszik,és megszabni egy járvány idején, hogy a Fidesz-közeli emberekkel telerakott vagyonkezelő alapítványok kétharmados törvénybe legyenek betonozva azért, hogy a haverok vagyona még kormányváltás után is megmaradhasson…

Az nem kormányzás! Amit ezek itt művelnek, az nem kormányzás emberek, főleg nem ilyen időkben!

A kormányt hangyaszarnyit sem érdekli, hogy te elvesztetted a munkádat, és a magyar munkanélküli segély annyira kevés, hogy csak enni tudsz belőle! Nem érdekli, hogy annyira el lett hanyagolva az egészségügy, hogy az optikust behívják lélegeztetőgépet kezelni, az ápolók és az orvosok pedig kétségbeesetten könyörögnek valamilyen segítségért, amit ez a kormány nem ad meg nekik! Nem érdekli, hogy nem tudod etetni a gyerekedet, hogy a vállalkozásod, amibe pénzt és elképesztő energiát öltél tönkremegy, hogy nem tudod fizetni az albérletedet, hogy fogalmad nincs, mi lesz veled!

Az a “Magyar Kormány”, amelynek azaz első dolga miután teljhatalmat kapott, hogy törvénybe iktatja a közpénzlopás megkönnyítését, az ő genderelméletét, és azt, hogy a haverok nehogy valaha is elveszítsék az emberektől ellopott milliárdos vagyonukat; az nemhogy kormánynak nem nevezhető, de még magyarnak sem!

Ezért szeretnék most megkérni minden magyart, politikai nézetektől függetlenül: ha valahol a lelketek bugyrainak mélyén még megvan a magyarságtudatok, szedjétek elő de baromi gyorsan!

Ugyanis ha tetszik, ha nem, a kormány ezzel most látványosan minden egyes magyar ember elé helyezte saját magát és a saját érdekeit, de annyira undorító módon, hogy a szívem is belesajdul. És el nem tudom képzelni, hogy mégis hogyhogy nem így érez minden egyes magyar ember?

Szóval kedves mindenki. Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez egy nagyon egyszerű kérdés, és most már tényleg válasszatok.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 236 megnézve, 1 alkalommal mai nap |