| Mobile | RSS

A PIROS AZ TILOS!

   2020. 11. 16., h – 13:46 Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Több sofőr is áthajtott a tilos jelzésen egy debreceni kereszteződésben. A rendőrök közigazgatási eljárást indítottak velük szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai folyamatosan végeznek közlekedésbiztonsági ellenőrzéseket Debrecenben.

A rendőrök 2020. november 13-án a Hajnal utca és a Faraktár utca kereszteződésénél tartottak ellenőrzést a szabálytalan járművezetők kiszűrése érdekében. Az egyenruhások két óra alatt hat sofőrrel szemben intézkedtek, akik a fényjelző készülék tilos jelzésének ellenére hajtottak be a kereszteződésbe, valamint egy férfit azért állítottak meg, mert telefonált vezetés közben.

A közlekedésbiztonság javítása közös érdek, hiszen valamilyen formában szinte mindenki közlekedik, és mindenkit hazavárnak. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan, türelmesen! Gondolják át, mi lehet a szabálytalanság következménye! Nemcsak rendőri intézkedés, hanem akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset, amelynek következményeit nem lehet utólag megváltoztatni. Ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat és a közlekedő partnereiket azzal, hogy gyorsan hajtanak, tilosban előznek, áthajtanak a tilos jelzésen! Vigyázzanak magukra, családtagjaikra, utasaikra, és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

… hogy mindenki hazaérjen!

fecsego.eu/police.hu

Leave a Reply 161 megnézve, 1 alkalommal mai nap |