< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Már épp egyenesbe fordult az élete, amikor szörnyű hírt kapott a betegségéről Nádai Anikó

| Mobile | RSS

Már épp egyenesbe fordult az élete, amikor szörnyű hírt kapott a betegségéről Nádai Anikó

Celebcella - Eke Angéla/ Fotó: VIASAT

Nádai Anikó számára nehéz év ez, hiszen elvesztette édesanyját, és most betegséggel küzd. / Fotó: Instagram

Csatári Henriett

Csatári Henriett

főmunkatárs

Budapest — Újabb hatalmas pofont kapott a sorstól, műteni kell Nádai Anikót (31), ugyanis súlyos betegséggel küzd. A tévés nehéz időszakon van túl, tavasszal veszítette el szeretett édesanyját, ám az utóbbi hónapokban úgy tűnt, minden jóra fordul az életében. Ám a rózsaszín köd hamar felszállt, amikor nemrégiben megtudta, a rettegett kórral kell szembenéznie. Egy pillanatig sem szeretné, ha sajnálkoznának rajta. Fél, hiszen az egészségnél nincs fontosabb, ráadásul édesanyaként a fia, Patrik a legfontosabb számára az életében, és az, hogy minél tovább mellette maradjon egészségben, szeretetben. Anikó erős, reméli, a mai műtét után úgy tekinthet majd vissza erre az időszakra, mint egy rossz álomra.

„Mint tudjátok, ez az év nem kímél. Pozitív vagyok és szeretnék is maradni” – írta a közösségi oldalán Anikó. „Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre, annak megelőzésére, hogy el kell menni szűrésekre, hiszen ha időben észlelik az esetleges problémát, akkor még van esély a gyógyulásra. Még ebben a kaotikus helyzetben is mindent meg kell tenni. Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek. Nem sajnáltatni akarom magam! Segíteni szeretnék! Ha már egy valakihez eljut az üzenetem, megérte.”

(Kapcsolódó: „Sok minden átértékelődött bennem” – Édesanyja elvesztéséről vallott Nádai Anikó)

A tévés nehéz időszakon van túl. Édesanyja közel fél éve hunyt el, daganatos betegséggel küzdött, az elvesztése nagyon megviselte őt.

– Nem hagyhatom el magam, hiszen édesanya vagyok. Az biztos, hogy ilyenkor minden átértékelődik, a tárgyak, a dolgok értéktelenné válnak. Nem értettem, miért velünk történik ez. Az egy nagyon fontos üzenet mindenkinek: ha bármilyen, akár csak aprócska jele is van annak, hogy valami nincs rendben az ember egészségével, akkor azonnal ki kell vizsgáltatnia magát – nyilatkozta korábban lapunknak. Anikó most a bejegyzésében azt írta, betegségének nem volt előjele, ám hosszú hónapok óta jelzett a szervezete, hogy valami nincs rendben. Hullott a haja, bőrproblémái voltak, valamint egyéb egészségügyi gondokkal is küzdött. Tudta, hogy valami nincs rendben, ezért több kivizsgálásra is elment, így derülhetett ki, hogy mi a baj.

Lapunk megkereste Anikót, ám türelmet kért. Szeretne túl lenni a műtéten, s ha minden rendben lesz, akkor történetének elmesélésével szeretné minél több nő figyelmét felhívni a folyamatos szűrővizsgálatok fontosságára.

(A legfrissebb hírek itt)

A sztárvilág is támogatja

Sokan drukkolnak a műsorvezetőnek, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. Iszak Eszti, Lakatos Márk, Polgár Kriszta, Horváth Éva, Ábel Anita és még több százan kívántak sok erőt és kitartást neki az előtte álló időszakhoz.

– Érzékenyen érintett a hír, a legnagyobb félelmem a betegség. Mindig szíven üt, ha ilyet hallok. Szorítok, drukkolok Anikónak, és a műtét alatt végig gondolok rá. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, és hamarosan csak egy rossz emlék lesz ez az időszak – mondta lapunknak Anikó barátnője, Solti Berni.

fecsego.eu/forrás: Blikk

Leave a Reply 145 megnézve, 1 alkalommal mai nap |