| Mobile | RSS

ORBÁN LEGNAGYOBB SZÖVETSÉGESÉT UTOLÉRTE A VÉGZET!

OLKT.net

KÖZÉLETKözzétéve 2020 nov 22.

Putyin rákos, Parkinson-kórban szenved, februárban sürgősségi műtéten esett át.

Egyre erősödnek a pletykák, hogy januárban lemond a hatalomról az orosz elnök.

Nem elég, hogy szakértők szerint Vlagyimir Putyin nyilvános szereplésein a Parkinson-kór kezdeti jeleit mutatja, Valerij Szolovej politikai elemző szerint az orosz elnök daganatos betegségben szenved, írja a The Sun. A több brit bulvárlapban is idézett elemző azt állítja, Putyin állapota olyan súlyos, hogy februárban sürgősségi műtéten esett át.

Valerij Szolovej forrásai szerint az orosz elnök már januárban lemond a hatalomról, bár ezt a Kreml néhány hete határozottan cáfolta. Szolovej úgy véli, az értesülési pontosak, ugyanis a “döntéshozatal epicentrumához” közel állóktól tud Putyin megrendült egészségi állapotáról.

Szolovej értesülései szerint az elnök 34 éves lányát, Katyerinát készíti fel utódjának. További esélyes jelöltek lehetnek Oroszország élére a miniszterelnök, Dmitrij Medvegyev, valamint a mezőgazdasági miniszter, Dmitrij Patrusev.

A Kreml az elmúlt hetekben folyamatosan magyarázkodásra kényszerűl Vlagyimir Putyin egészségi állapotával kapcsolatban. Legutóbb a hét elején cáfolták, hogy bármi gond lenne a 68 éves elnök egészségével, miután egy televíziós műsorban köhögőrohamot kapott. Putyin képtelen volt befejezni mondatait, miközben a koronavírussal kapcsolatos gazdasági kérdésekről beszélt.
Via:szeretlekmagyarorszag.hu

Orbán feje felett egyre gyülekeznek a felhők sorra veszti el a szövetségeseit.
2022-ben ez nem sok jót tartogat neki.

Szeretlek Egerszeg

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 62 megnézve, 1 alkalommal mai nap |