| Mobile | RSS

FAGYHALÁL NAGYKANIZSÁN

KÖZÉLETFrissítve: 2020 nov 23.

Fagyhalál.

Nem élte túl az első fagyos éjszakát egy hajléktalan, aki Nagykanizsán, egy bevásárlóközpont közelében hűlt ki. A 43 éves férfi a most kezdődő hideg időszak első hajléktalan áldozata.
Milyen embertelen világban élünk? Egy elkóborolt kutya fontosabb, mint egy ember a XXI. században, az Európai Unióban!
“Nem hagyunk senkit az út szélén”, dehogynem!
És még hideg sem volt igazán!

A hajléktalan férfi augusztusban járt utoljára a nagykanizsai hajléktalanszállón. Három napot töltött akkor ott, majd teljesen eltűnt az ellátórendszer látóteréből. A 43 éves áldozat kapcsán az intézmény vezetője elmondta, ők mindenkit próbálnak rábeszélni arra, hogy kérjenek tőlük segítséget.

– Mindenkit, egyenként, kivétel nélkül, akivel kapcsolatban van a szociális segítő szolgálat, mindenkit behívunk, mindenkinek elmondjuk, hogy milyen lehetőségei vannak. Nálunk bőven van hely az éjjeli menedékhelyen

– nyilatkozta Szőke Rozália intézményvezető.Szombatra virradó éjjel Nagykanizsán is fagypont alatt volt a hőmérséklet. A nagykanizsai szállóra bárki bemehet, ráadásul ott nem kérnek negatív tesztet sem attól, aki jelentkezik. A csatorna megjegyezte, hogy a 43 éves férfi a most kezdődő hideg időszak első hajléktalan áldozata.

ATV

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 68 megnézve, 1 alkalommal mai nap |