< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Tudomány/gazdaság / Blog article: Megtalálhatták a végzet templomát Jeruzsálemben, bekövetkezhetnek a végidők?

| Mobile | RSS

Megtalálhatták a végzet templomát Jeruzsálemben, bekövetkezhetnek a végidők?

Megtalálhatták a végzet templomát Jeruzsálemben, bekövetkezhetnek a végidők?

A legenda szerint Salamon elveszett temploma mutatja meg az apokalipszis és az emberiség korának végét.

Egy szenzációval felérő régészeti lelet most az egész világot aggasztja.

Jeruzsálemnek több nagy temploma volt a történelme során. Ezek közül az egyik legnagyobb és egyben legrejtélyesebb Salamon temploma, mely állítólag hatalmas volt, és több mint valószínű, hogy egykor hosszú időn keresztül a Szent Grál otthona is lehetett.

A Szent Grál pedig örök életet biztosított az őrzőinek, és az egész világ sorsát befolyásolhatta volna.-

a Szent Grál volt az a kehely, vagy kupa, amivel Jézus vérét felfogták a kereszten, legalábbis egy népszerű magyarázat szerint.

Ha valaki ivott ebből a kehelyből, az szinte félisteni hatalomra és örök életre tett szert, ezért több száz éven át őrizték, hogy senki arra nem érdemes ne kaparinthassa meg.

Idővel azonban Salamon temploma megsemmisült, és elveszett az évszázadokban.

A legenda és egyes próféciák szerint az elveszett templomot akkor fogják megtalálni, ha közeleg a Második Eljövetel és az azt megelőző Végidők, mely egy armageddoni háborút hoz majd a Föld népére.

Jeruzsálem harmadik temploma létezik, és meg is találhatták a maradványait.

Állítólag ez a harmadik templom kötődik Salamon templomához, és a gazdagon díszített épület nagyobb volt, mint Salamoné, de építésének alapjául ugyanaz a terv szolgált.

A következő templom az ortodox zsidók nézete szerint csak a Messiás eljövetelekor fog felépülni, és amikor azt Isten elrendeli; a keresztények számára ez lesz Jézus második eljövetele. Mindkét nézet számára ez lesz a Napok Vége.

Az érdekessége ennek, hogy napjainkban több kísérlet van arra, hogy megépítsék. Ráadásul egyes régészeti feltárások valóban arra mutatnak hogy megvannak az elveszett templom maradványai.

Olyan maradványok kerültek elő, melyek egy hídból származnak, ami egy templomhegyre vezethetett, talán éppen ahhoz a templomhoz, melynek feltárása hozza el a végítéletet?

Tényleg eljöhet a vég? Több vallási csoport is aggódik, mert szerintük ez egy egyértelmű jel arra, hogy a küszöbén vagyunk a jelenlegi világkorszak végének.

Ráadásul soha nem volt ilyen erős a hanyatlás sem a világban.

A gonosz jelenléte szinte érezhető – vallják, és Jézus második eljövetele még a mi életünkben bekövetkezhet.

Ha így lesz, akkor hamarosan el fog uralkodni és szét fog terjedi egy globális háború a Földön…

fecsego.eu/kimondott igazságok

Leave a Reply 133 megnézve, 1 alkalommal mai nap |