< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék / Blog article: Több kecskeméti óvodában is karantént rendeltek el

| Mobile | RSS

Több kecskeméti óvodában is karantént rendeltek el

168 óra

2020. november 25.

SZERZŐ: 168 ÓRA

Elkezdődött a dolgozók szűrésre az intézményekben, megjöttek az első eredmények.

Kecskemét polgármestere a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy több helyi óvodát teljes vagy részleges karantén alá helyeztek – szúrta ki a Hvg. Szemereyné Pataki Klaudia azt írta, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ a napokban elindította az intézményi dolgozók gyorstesztelését, aminek eredményeképpen teljes karantént rendeltek el a ménteleki, a Juhar utcai és a Mikszáth Kálmán körúti óvodában.

Négy másik óvodában – a hetényegyháziban, a kadafalvaiban, valamint a Széchenyi sétányon találhatóban és a Forradalom utcaiban – egy-egy csoportot küldtek karanténba.

A polgármester jelezte, hogy az intézmények fertőtlenítése folyamatos. Emellett arra kérte az intézmények dolgozóit, hogy a hatékony védekezés érdekében vegyenek részt az önkéntes, gyorstesztes szűrésben.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 50 megnézve, 2 alkalommal mai nap |