< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Lakatos Mihály nyílt levele Orbán Viktornak

| Mobile | RSS

Lakatos Mihály nyílt levele Orbán Viktornak

BELPOLITIKAKÖZÉLET

Nyílt levél – olkt.net

A nyílt levél változtatás nélkül.

ÜZENET, ORBÁN V. nak
Miniszterelnök úr. Mivel ön egyedül létezik Magyarországon, és csak ön ért mindenhez, ezért dönt egyedül úgy látom . Ezt a munkája is mutatja ! Hiszen, mindig újabb és újabb szabályokat hoz, és törvénykezik szinte 2-3 naponként! mintha most kezdte volna el a miniszterelnökséget. Ön szerint mindenki buta, és nem ért semmihez csak ön. ugye milyen jó ezt olvasni? Csakhogy ez nem igaz! Nevetséges, ahogy tesz vesz az -éterben- , magyaráz és hazudva szidja az EU-t, Soros Györgyöt , és azt az ellenzéket aki elől még a – kiömlött lecsót- is képes lenne el enni ! Ez már túl megy a valóság vonalán, hiszen, már az egész világ önön kacarászik! Persze , ön ezt nem érzékeli, mert ha átérezné, már lemondott volna a posztjáról , és elbujdokolt volna a világ legeldugottabb zugába. Ezt viszont nem teszi, mert jobban szereti önmagát , Magyarországtól. Reggelente elmondja , milyen legyen a világ, és ki adja a feladatot azoknak, kinek parancsolhat. még. Gondolom, álmában is ezt gyakorolja. Bár nem mindig mert a végeredmények, nem ezt jelzik, Hazudni meg nem mindig sikerül kellően. Ön azt képzeli,hogy okosabb az orvosi szakemberektől. a pedagógusoktól a viruológusoktól , csak Putyintól nem, mert neki nem mer visszaszólni. Meg aztán, aki tartozik, az ne ugráljon egyes helyeken.
Velünk szemben sem volna szabad vigéckedni önnek ! Hiszen nekünk is tartozik. A becsülettel a pénzünkkel és az ígéreteivel is! Ezek nélkül ön kicsoda lehet? Az a sok becsapott nyugdíjas, tanár, orvos, rendőr, nővér. rokkant személy, biztos megtudnák mondani. csakhogy ők tisztességes Magyarok, És ön?

forrás: OLKT

Leave a Reply 48 megnézve, 2 alkalommal mai nap |