< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, dr.Benyik atya blogja, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Szájer táskájából került elő a drog a brüsszeli ügyészség szerint///Selon le parquet de Bruxelles, la drogue est sortie du sac de Szájer

| Mobile | RSS

Szájer táskájából került elő a drog a brüsszeli ügyészség szerint///Selon le parquet de Bruxelles, la drogue est sortie du sac de Szájer

Szájer táskájából került elő a drog a brüsszeli ügyészség szerint

Lassan csak kiderül minden részlet a keresztény-konzervatív „házibuliról”.

RÖVIDENMA, 17:02

Valami nem kerek a szexorgián lebukott újabb fideszes politkus magyarázatával: Szájer József közleményében arról magyarázott, hogy ugyan elismeri, hogy ott volt a brüsszeli „házibuliban”, de azt is írta:

„Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom.”

444.hu ugyanakkor azt írja, a brüsszeli ügyészség kedd délután közleményt adott ki a pénteki bulival kapcsolatban, „mivel sok megkeresést kaptak a nap folyamán”. A közleményből az derül ki: a rendőrök péntek este fél 10 táján kaptak bejelentést a szomszédoktól, hogy egy Steenstraat-i helyiségben valószínűleg megsértik a járvány miatt elrendelt gyülekezési szabályokat.

A rendőrség a helyszínen nagyjából 20 embert talált, közülük ketten igazolni tudták diplomáciai mentességüket. Közben azonban egy járókelő jelezte a rendőrök felé, hogy látott valakit az ereszcsatornán leereszkedni. A járókelő azonosította a férfit, akinek véres volt a keze, feltehetőleg megsérült.

„A férfi hátizsákjából kábítószer került elő, és nem volt nála semmiféle személyazonosító irat. A rendőrség elkísérte a lakhelyére, ahol a férfi egy diplomataútlevél segítségével azonosította. A közlemény az 1961-es születésű, S. J. monogramú személyként azonosítja a férfit, ami minden bizonnyal a szintén 1961-es születésű Szájer Józsefet takarja”

– idézi a 444.hu a brüsszeli hatóság közleményét.

A lap megjegyzi, a közlemény szerint a buliban megjelentek esetében a koronavírus miatt elrendelt szabályok megsértése miatt vettek fel jegyzőkönyvet, míg S. J.-t a kábítószerekre vonatkozó törvények megsértésével is megvádolhatják, de mielőtt bármiféle eljárás elindulhatna, a diplomáciai és a parlamenti mentességének felfüggesztése kell.

fecsego..eu/röviden.hu

Selon le parquet de Bruxelles, la drogue est sortie du sac de Szájer
1 décembre 2020 | Publier Cour constitutionnelle, actualités, événements, Cour / Bureau du procureur / Conseil des arrêts de Szeged, Blog2, Dr. Blog. blog, Vie publique, Comité Helsinki hongrois, Tribunal Szeged, Maison Blanche
Selon le parquet de Bruxelles, le médicament est sorti de sa bouche
Lentement, chaque détail de la «house party» chrétienne-conservatrice est révélé.

EN BREF, 17h02

Quelque chose ne va pas avec l’explication d’un autre homme politique du Fidesz tombé dans l’orgia sexuelle: József Szájer a expliqué dans sa déclaration que, bien qu’il admette être présent à la “house party” à Bruxelles, il a également écrit:

«Je n’ai pas consommé de drogue, j’ai proposé sur place à la police de faire un test officiel, mais ce n’est pas le cas. La police a déclaré qu’une pilule d’ecstasy avait été trouvée. Ce n’est pas le mien, je ne sais pas qui l’a placé et comment. »

Dans le même temps, 444.hu écrit que le parquet de Bruxelles a publié vendredi après-midi une déclaration au sujet de la fête de vendredi, “parce qu’ils ont reçu de nombreuses demandes de renseignements dans la journée”. L’annonce a révélé que la police avait reçu un rapport de voisins vers minuit vendredi soir selon lequel un ordre de rassemblement ordonné en raison de l’épidémie était susceptible d’être violé dans une pièce de la Steenstraat.

La police a retrouvé environ 20 personnes sur les lieux, dont deux ont pu prouver leur immunité diplomatique. Pendant ce temps, cependant, un passant a signalé à la police qu’il avait vu quelqu’un descendre sur le caniveau. Le passant a identifié l’homme dont le sang était dans sa main, vraisemblablement blessé.

«Des drogues ont été trouvées dans le sac à dos de l’homme et il n’avait aucun document d’identité. Il a été escorté par la police jusqu’à son domicile, où l’homme l’a identifié à l’aide d’un passeport diplomatique. La communication identifie l’homme comme la personne monogrammée de S. J., né en 1961, qui couvre certainement József Szájer, également né en 1961. »

  • cite 444.hu l’annonce de l’autorité bruxelloise.

Le journal note que, selon l’annonce, les personnes présentes à la fête ont été enregistrées pour avoir enfreint les règles imposées au coronavirus, tandis que S. J. peut également être accusé de violation des lois sur les drogues, mais son immunité diplomatique et parlementaire doit être suspendue avant que toute procédure ne puisse commencer.

fecsego..eu / röviden.hu

Leave a Reply 92 megnézve, 1 alkalommal mai nap |