< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Két hét karantén vár a Télapóra, a tranzitszabályokat is megsértette

| Mobile | RSS

Két hét karantén vár a Télapóra, a tranzitszabályokat is megsértette

KÖZÉLETKözzétéve 2020 dec 8.

Nagyon úgy néz ki, hogy sok kisgyerek idén nem kapja meg az ajándékot, a Télapó ugyanis hatósági házi karanténba került.

“Egy meghatározhatatlan korú idős férfi külföldről lépett Magyarországra, ezért 14 napra hatósági karanténba kell vonulnia. Az éjjel érkező T. a tranzitszabályokat is megsértette, ráadásul korábban több ajándékot is kivitt különböző országokba, többek között egy koronavírus-fertőzött családnak, így esetében felmerült a covid-gyanú” – mondta az operatív törzs sajtótájékoztatóján Kiss alezredes.

Megpróbáltuk megszólaltatni a Télapót, de nem áll velünk szóba, mióta megdicsértük a virgácsait, az MTI-nek azonban nyilatkozott.

“Csak azért üldöznek, mert komcsi vagyok! Karácsonykor gondolom minden rendben lesz…”

– mondta a nagyszakállú a munkáltatói igazolását lobogtatva.

Mivel a rénszarvasok kontaktszemélyekké váltak, őket is letesztelték a kiérkező mentősök, és a rendőröknek is akadt dolga velük.

„Kilenc fő rénszarvassal szemben intézkedtünk a tranzitszabályok megsértése miatt, illetve azért, mert a tömegközlekedési eszközön nem volt rajtuk maszk. Ezek az állatok nem tartották be a kötelező távolságot, valamint megsértették az éjszakai kijárási tilalmat is” – mondta az alezredes.

A vezetőt, Rudolfot később kiemelték a rénszarvasok közül, mert gyanúsan piros volt az orra. A rendőrség azt feltételezte, hogy a rénszarvas belekóstolt a Hős utcai kisgyerekeknek kikészített lónyugtatóba, de később kiderült, hogy csak az antigén tesztelés során feldugott pálcára reagált rosszul az érzékeny orra.

A csoporttal tartott egy furcsa, patás-szarvas alak, aki Soros Györgyként azonosította magát. Mivel ő mentesül minden szabály alól, vállalta, hogy kiszállítja az ajándékokat, ha a gyerekek megígérik neki, hogy jövőre migránsok lesznek.

Forrás: Mint ahogyan megszokhattuk már, igazi, szellemesen, humorosan, de bő iróniával egyedüli Hircsárda: https://hircsarda.hu/2020/12/06/ket-het-karanten-var-a-telapora-a-tranzitszabalyokat-is-megsertette/

fecsego.eu/forrás:OLKT

Leave a Reply 121 megnézve, 1 alkalommal mai nap |