| Mobile | RSS

Már a 300-at közelíti az állami vezetők száma, miközben feladatból nem lett több.

KÖZÉLETKözzétéve 2020 dec 23.

M“Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is”

Szijjártó Péter (2006. március)Nem a feladat lett több, hanem a diktatúra. A kézi vezérléshez pedig rengeteg bólogató jános kell, aki felfelé lihegve tartja a nyelvét, hátha kinyalható segg érkezik a kettes vágányon, lefelé pedig szigorú szemek, taposó csizmák, a félelmet, a rendet, a parancsuralmat fenntartó, közvetítő katonák kellenek, akik nem kérdeznek, csak mindent megtesznek, amit parancsolnak nekik..Ez csak kifizetőhely, és ezzel demonstrálják a feltörekvő siserehaduknak, ha eredményesen nyalnak, acsarkodnak, akár még államtitkár is lehet belőlük. Unorító egy ingyenélő, megosztó, hazug, tolvaj maffia! Lassan el kéne azon gondolkodni miért is fizetünk ennyi adót, és a 27% ÁFA-t…

?

 Orbán horda az olcsóbb állam szöveget nyomta jó ideig. (Manapság nem annyira hangoztatják.) Soha ilyen drága nem volt az állam vezetésének fenntartása. Ennyi államtitkár, kormánybiztos, egyéb szarházi még soha nem volt az ország történetében. Csupán az állam fölösleges vízfejének lefaragásával meg lehetne évente annyit spórolni, amivel pár éven belül Európa átlagos színvonalára lehetne hozni az egészségügyet.Persze reménytelen. Borítékolni lehet, hogy rövidesen lesz mondjuk fekete öves Covid-oltást tervező, megszervező bizottság, koordináló csoport, kormánybiztos, kellő titkársággal, épülettel sofőrökkel, biztonsági őrökkel és hasonlók. Államtitkári felügyelettel, akinek lesz 3 helyettese, 9 tanácsadója, mindnek titkársága, meg az édesanyja náthás picsája Belehazudnak a képünkbe? Tényleg? Azok képébe, akik keményen dolgozva összehordják nekik azt az adót, amiből fizetik őket? A munkát terhelő 44%-os, a 27%-os ÁFA-n, jövedéki és egyéb adókon keresztül.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 193 megnézve, 1 alkalommal mai nap |