< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, dr.Benyik atya blogja, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, HITA, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, White House / Blog article: A kérdés már csak az, hogy ezt vajon ki vette észre az azóta is folyamatosan gyarapodó nertársakon kívül? Ön mennyit gyarapodott 2017 óta?

| Mobile | RSS

A kérdés már csak az, hogy ezt vajon ki vette észre az azóta is folyamatosan gyarapodó nertársakon kívül? Ön mennyit gyarapodott 2017 óta?

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2020 dec 27.

A Fidesz oligarchái

2017 végén kiakadt az Orbán választási ígéreteit mérő barométer. Emlékeznek, hogy a Fidesz-kormány 204 millióból hívta fel a határon túliak figyelmét, hogy 2018-ban  szavazni kell?

Három évvel ezelőtt az RTL klub szerezte meg azt a levelet, amit Orbán Viktor írt a határon túli magyaroknak.

A címzetteket ebben arra biztatta a kormányfő, hogy 2018-ban vegyenek részt a magyarországi választásokon, amihez – ne felejtsék el – regisztrációra van szükség.

De nem csak az a lényeg, hogy a határon túliak regisztráljanak és menjenek el szavazni. Hanem megmutatja azt a mátrixot is, melyben a Fidesz él.

Orbán ugyanis ebben a levélben azt merte írni, hogy

„a szűkösség évei után most a növekedés, a gyarapodás és a nemzeti büszkeség korszaka következik”, illetve azt, hogy „az egész Kárpát-medencében magyar nyelven írják majd a jövőt”.

Vagyis, a növekedés, a gyarpodás és a nemzeti büszkeség korszaka három éve tart.

A kérdés, ezt vajon a ki vette észre a Kárpát-medencében az azóta is folyamatosan növekedő nertársakon kívül? Te mennyit gyarapodtál 2017 óta?

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 65 megnézve, 1 alkalommal mai nap |