| Mobile | RSS

Oláh István László Főszerkesztő barátomnak/BÚÉK – a főszerkesztő levele

BÚÉK – a főszerkesztő levele

Kedves Olvasóm!

Szerkesztőségünk nevében kívánok Neked minden szépet, jó egészséget, rengeteg vidámságot, sok szerencsét és mindenek felett normálisabban élhető hétköznapokat a 2021-es esztendőre!

Bevallom, én optimista vagyok. Jól állunk. Ha minden úgy megy, ahogyan most látszik, néhány hónapon belül az emberiség legyőzi a pusztító világjárványt. Alig 16 hónap múlva pedig a magyarság legyőzi népnyúzó uralkodóit. Azt gondolom, együtt sikerülni fog.

A mai ellenzék pártjai, akiket én inkább szeretek köztársaságiaknak hívni, sokat tettek azért, hogy eljussunk idáig. Büszke vagyok rájuk, amilyen már régen nem voltam. Összefogtak, félretették önös érdekeiket.

Hosszú még az út, és ahogy most látszik, keserves is. A Fidesz mindent el fog követni a győzelemért. Nincsenek gátlásaik. Nem fognak válogatni az eszközökben, bevetnek majd ellenünk mindent, amijük csak van. És az nem kevés.

Gondoljunk csak bele, képesek voltak csak azért törvényt hozni az iparűzési adó felezéséről, hogy utána a fideszes településeknek más jogcímen ugyanazt visszaadják, az ellenzékieknek meg ne. Ezzel az erővel azt is beleírhatták volna, hogy ahol nem fideszes a polgármester, ott 50% különadót kell fizetni. Ez pont ezt jelenti.

Gyomorforgató, hogy erre használják a törvényalkotást. Azt a rendszert, ami éppen azért van, hogy megvédje az embereket. És mindezt ugyanaz az Orbán Viktor vezeti, aki annak idején azt mondta, ő olyan országot akar, “ahol a törvény nemcsak a kólát védi”. Ez az ember mára teljesen kifordult önmagából, a védelmezőnkből a kínzónkká vált, a demokrácia egykori bábájából annak hóhéra lett.

Kedves Olvasóm, Barátom!

Ha összefogunk, ha nem félünk, akkor 2021. lehet az utolsó teljes év, amikor még el kell tűrnünk a Fidesz igáját a nyakunkon. Ha odafigyelünk magunkra, ha vigyázunk egymásra, és nem gyűlöljük, hanem meggyőzzük a másikat, én hiszek benne, hogy így lesz. És te?

Találkozzunk 2021-ben minden nap: www.ezalenyeg.hu. Helyben vagyunk!

Üdvözlettel,

Zentai András főszerkesztő

Köszönjük az újévi jókívánságaitokat, ami megtisztelő s maradandó lesz a további “harcban” Orbán ellen! Reméljük sikeres lesz a 2021- és év , ami megmutatja az összellenzéki összefogás erejét… Bízzunk benne hogy a változás lassan, dinamikusan, reménykedve megérinti a választók köreit…

BUÉK

Oil

Leave a Reply 109 megnézve, 2 alkalommal mai nap |