| Mobile | RSS

Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége is érintett az érdi útépítési botrányban, a rendőrség nyomoz

KÖZÉLETKözzétéve 2021 jan 4.

Nyomozást folytat a rendőrség az Érd és Sóskút között – részben természetvédelmi területen – formális engedély nélkül létrehozott út ügyében. A feljelentést tevő érdi alpolgármester szerint az úgynevezett “fehér utat” illegálisan építették meg a köznevelési centrum építésekor kitermelt köves földből. A feljelentés szerint mindezt a földtulajdonosok tudta nélkül, ám az akkori érdi fideszes és független sóskuti polgármester támogatásával tették meg. A köznevelési centrumot Mészáros Lőrinc gyermekeinek cége építi – ők azt állítják, jóhiszeműen jártak el.

Érd Fenyves-Parkvárosban épülő köznevelési centrum építkezésekor kitermelt köves földből építették meg. Az LMP politikusa azt írta a rendőrségnek:

ahelyett, hogy a jogszabályoknak megfelelően lerakóhelyre szállították volna a mintegy 13 500 köbméter kitermelt földet, abból utat építettek.

Tetlákék szerint az építési, bontási törmelék hulladéknak minősül, ezért bűncselekményt követtek el azzal, hogy a köves földet nem szállították el megfelelő lerakóhelyre, hanem abból ideiglenes utat építettek.

“Mindenki jól járt”

Forrás és bővebben: Átlátszó.hu /https://atlatszo.hu/2021/01/04/meszaros-lorinc-gyerekeinek-cege-is-erintett-az-erdi-utepitesi-botranyban-a-rendorseg-nyomoz/?fbclid=IwAR2VeLsmV9J0n8tVcTKqR2er4fF-bW5LpDrstdh8grY-b7bzATt6GOGVjAw

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |