| Mobile | RSS

Teljesen idióták?! – Olyat lépett a kormány amire nincs magyarázat!

2021. 01. 05.

Tegnap számoltunk be róla, hogy Boris Johnson bejelentette, hogy a mutáns-koronavírus miatt lezárják teljes Nagy-Britanniát.

Hétfőn sorozatban a hetedik napon regisztráltak 50 ezer új fertőzöttet az Egyesült Királyságban.

Ezért a miniszterelnök bejelentette, hogy az embereknek otthon kell maradniuk és arra kérte a briteket, hogy csak az alapvető fontosságú cikkekért és gyógyszerekért, orvosi segítségért vagy a munka miatt hagyják el az otthonaikat.

Ezekben a pillanatokban jelent meg azonban a 24.hu-n, hogy

KEDD ÉJFÉLTŐL MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI REPÜLŐTEREI ISMÉTELTEN FOGADHATNAK NAGY-BRITANNIÁBÓL ÉS ÉSZAK-ÍRORSZÁGBÓL ÉRKEZŐ GÉPEKET

– jelentette be Kiss Róbert rendőr alezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese.

A kormány szerint a leszállási tilalom fenntartása már nem volt indokolt.

Kiss Róbert emlékeztetett, hogy a beutazási korlátozások hatályban maradnak, a Nagy-Britanniából érkezőkre is ugyanúgy vonatkoznak, így hatósági házi karanténba kerülnek.

A szigorítást azt követően rendelték el még tavaly, hogy a briteknél megjelent egy, az addig ismertnél sokkal gyorsabban terjedő vírustörzs.

A tájékoztatón Kiss Róbert elmondta, az üzletekre és rendezvénytartásokra vonatkozó intézkedések életben vannak, ahogy az éjszakai kijárási tilalom és a közterületi magatartási szabályok is, azok módosításáról, esetleges eltörléséről hamarosan döntést hoz majd a kormány.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |