| Mobile | RSS

Azért egy 15 cm-es kolbászért nem kellett volna lejáratni egy országot!

KÖZÉLETFrissítve: 2021 jan 6.

Az apa nő, az anya férfi! De mi lesz a magyar alaptörvénnyel? Főleg, hogy épp a szakállas anya írta? A szakállas asszonyságra büszke lehet a NER, mely Magyarország hírét viszi szerte Európában…a Világban!

Sokaknak még mindig nem esett le, hogy a NER milyen alapzaton áll. Nem kisebben mint az ALAPTÖRVÉNY. Az az ALAPTÖRVÉNY amit épp a 15 cm kolbászra váró , Fidesz alapító megalkotott.

Ehhez nem kellett volna ekkora pályafutás, elég lett volna, ha ellop egy horgászcsónakot és az előzetes zárkában Sátoraljaújhelyben a fegyházban asszonyként simán hozzájuthatott volna a 15 cm -es álomhoz, a “kolbászhoz”. Kábítószer sem kellett volna, elég lett volna 20 teafiltert egybe főzni DOBINAK!

Egy országot járatott le a világ előtt, hiszen ha meghallják a nevét valahol, rögtön arra asszociálnak, hogy Magyarország. Magyarország az én hazám. Szeretem a hazámat. Jóllehet semmit sem kaptam, csakis adtam ennek a honnak…és íme itt a “Mi Hősünk” aki  lejáratja.

Mert deklarálni fontos volt az alaptörvényben, hogy ki a NŐ és ki a FÉRFI. Hogy a szülei által kidobott gyerek még véletlenül se’ kerülhessen szerető szülőkhöz, szerető családba, csakis nőhöz és férfihez, akik bármilyen aljasok is lehetnek… Az semmit sem számít.

Ajánlom: Nézzék meg az ” Árvácska” című filmet!

Épp az aki a gránitszilárdságú alaptörvényt írta, amit kilencedjére kellett módosítani már. Ő a legnagyobb nemzetáruló. És azok akik 30 éve vele együtt ide vitték hazánkat.

Európában a magyart leköpködik…miatta és alapító, többnyire KISZ-es és volt kommunista tagtársai miatt. Elsősorban a zsíros, kis köpcös, Kedves Vezetőt.

De jó pénzt hoz a konyhára, mert szarért-hugyért dolgoznak a magyarok. Mert egy olyan feudalista rendszert hoztak létre ahol URAM-BÁTYÁM rend az uralkodó. Ami kitermelte a 20 ezer oligarchát és a szolga sorsra kényszerített 9 millió embert.

A felelősség nem csak a félrevezetett, nem túl képzett és gondolkodásra sem kényszerített magyarokat terheli, hanem bizony az Európai Uniót is azzal, hogy bedolgozó, eleve szolga-országnak tekinti hazánkat és hajlandó engedni ezért a Kedves Diktátornak.

Az, hogy ez a helyzet kialakult, az olyan “asszonyságok” és olyan grazi kezelt elmebetegek kellettek mint Szájer és Orbán Viktor.

Bizony a zsák megtalálta a foltját…

Ebben a világban kell élnie sok-millió becsületes magyar embernek…És vagy elfogadni ezt, vagy menekülni…

OLKT: Gál György

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 121 megnézve, 1 alkalommal mai nap |