< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, főszerkesztő blogja, Közélet, Sport / Blog article: Holyfield boxtörténelmi csatát vár Mike Tyson ellen

| Mobile | RSS

Holyfield boxtörténelmi csatát vár Mike Tyson ellen

evander holyfieldmike tyson

 2021. 01. 13. 13:19

200 millió dolláros öregfiúk mérkőzés?

Szóban már melegítenek a legendák.

Mint arról korábban a monokli.com már beszámolt, folytatódik a legendás nehézsúlyú világbajnok Mike Tyson „visszatérő” sorozata. „Vas Miska” tavaly novemberben Roy Jones Jr. ellen bokszolt egy jótékonysági bemutató mérkőzést, amely hatalmas pénzügyi sikert hozott, így nem volt komoly kérdés a folytatás.

De ki lenne az az ellenfél, aki ellen fent lehet tartani az érdeklődést? HátEvander Holyfield! Ez annak fényében nem lehet kérdéses, hogy Tyson bemutató mérkőzéseken akar ringbe lépni, és 54 éves korában értelemszerűen nem akarja megméretetni magát a jelen kor „nagyágyúi” ellen.

A már 58 éves Holyfield már korábban ajánlkozott ellenfélnek, megkezdte az edzéseket, és az elmúlt hetekben voltak olyan hírek, miszerint szervezik a tavaszi párharcot. Ám mivel nincs megállapodás, csak puhatolózás, „Holy apó” üzent Mike csapatának.

„Úgy gondolom, hogy a Mike elleni harc 200 millió dollárt is termelhet. Ez lenne a legnagyobb harc. Ez az őszinte igazság. Azt hiszem, Mike-nak már üzentem. Ha meg akarja csinálni, akkor az, ha nem, akkor nem. De a döntést neki kell meghoznia, és mindenben meg kell egyeznünk” – fogalmazott Holyfield.

Tyson és Holyfield a ’90-es években kétszer is összecsapott, mindkétszer Holyfield nyert – második alkalommal úgy, hogy Tyson-t leléptették, mivel kiharapott ellenfele füléből egy darabot.

(x) shop.monokli.com

forrás:monokli

Leave a Reply 35 megnézve, 4 alkalommal mai nap |