< Böngészés > Főoldal / dr.Benyik atya blogja, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, főszerkesztő blogja, HITA, Közélet / Blog article: Tagadja a minisztérium, hogy Palkovics László le akart mondani

| Mobile | RSS

Tagadja a minisztérium, hogy Palkovics László le akart mondani

KÖZÉLETKözzétéve 2021 jan 14.

Megosztás

Reagált az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a miniszterelnök sajtófőnöke is a Palkovics László lemondási terveiről szóló cikkre, és nem meglepő módon azt állítják, szó sem volt ilyen ötletről.

„Egytől egyig valótlanok” a 444.hu állításai arról, hogy Palkovics László beadta a lemondását, de azt Orbán Viktor nem fogadta el – közölte az ATV-vel az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan is azt mondta, „ez kacsa”.

444 szerint az innovációs és technológiai miniszter év végén benyújtotta lemondását, miután megelégelte, hogy a kormányfő látványosan visszavágta a jogosítványait. A miniszter a rábízott politikai feladatokat kemény kézzel teljesítette, ám tavaly nyáron elkezdett fogyni körülötte a levegő, a személyi döntésekben nem kapott akkora szabadságot, mint amire számított, majd az EU-pénzek felügyeletét is elvették a minisztériumától – írták.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 37 megnézve, 3 alkalommal mai nap |