< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, HITA, Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: Újabb per vár Bayer Zsoltra – mindenét elvesztheti a perben a gyűlöletpropagandista

| Mobile | RSS

Újabb per vár Bayer Zsoltra – mindenét elvesztheti a perben a gyűlöletpropagandista

2021. 01. 15. Share Facebook Twitter VK

Bayer Zsolt – Fotó: YouTube

Megosztom másokkal is:

V. Naszályi Márta a Párbeszéd I. kerületi polgármestere nem hagyja annyiban a dolgot és perre megy az önkormányzat.

A Budavári Önkormányzat feljelentést tesz a Bayer Zsolt nevéhez köthető lakáscserék miatt, mert nemrég elkészült az a jogi szakvélemény, amely szerint a kerületet anyagi hátrány érte.

Mint ismeretes, 2020 szeptemberében Bayer Zsolt publicista interjút adott az Azonnali nevű hírportálnak, amelyben lényegében saját maga nyíltan elismerte, hogy a törvény kijátszásával jutott budavári lakáshoz.

Az interjút követően ígéretet tettem, hogy önkormányzatunk megvizsgálja a Bayer Zsolthoz köthető lakásszerződéseket – ahogyan felülvizsgáljuk az összes gyanús szerződést is, amelyet az előző fideszes polgármester kötött.

A jogi szakvélemény Bayer ügyében nemrég készült el.

A szakértők megítélése szerint a kerületet hátrány érte, a lakáscsere színlelt volt, Bayer Zsolt pedig – az általa adott interjú alapján – ennek tökéletesen tudatában volt.

A szakvélemény alapján Bayer Zsolt családjának lakásbérleti ügyét perre visszük.

Az általam vezetett I. kerületi önkormányzat az előző, fideszes vezetéstől örökölt bérlakás-szerződések visszásságait kezdettől fogva a jog erejével kívánja rendezni.

Mgid

A bajnok: „Még a leginkább eldugult ér is kitisztul 8 nap alatt”TÖBBET TANULNI!→

A 2019.évi önkormányzati választások után azonnal megkezdtük a szerződésállomány felülvizsgálatát, és 2020 nyarán az önkormányzat több polgári peres eljárást is megindított színlelt lakáscserék ügyében.

E folyamat része a Bayer-ügyben tett jogi lépésünk is, amelynek folyamatáról a nyilvánosság előtt beszámolunk.
Megosztom másokkal is:

forrás: BalraMagyar

Leave a Reply 38 megnézve, 1 alkalommal mai nap |