< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, White House / Blog article: Tisztelt Oláh István László főszerkesztő barátom/A főszerkesztő levele 27.

| Mobile | RSS

Tisztelt Oláh István László főszerkesztő barátom/A főszerkesztő levele 27.

Kedves Olvasóm!

Még az év elején sem hagy nyugtot Orbán Viktor a magyar embereknek. Amihez csak hozzányúl piszkos mancsával, ott káoszt, rombolást, korrupciós bűzt hagy maga után.

Ilyen káosz jellemzi például a járványkezelését. Valójában még az is kérdés, nevezhető-e ez az egész járványkezelésnek. A legnagyobb botrány az oltással kapcsolatban van. Hiszen nem lehet tudni még azt sem, hogy kötelező-e regisztrálni a kormányzati oldalon a vakcinára, vagy anélkül is kaphatunk oltást, hogy Rogán Antalnak kiadnánk a személyes adatainkat. Az is kérdés egyébként, hogy ha valaki regisztrál, utána visszavonhatja-e a jelentkezését vagy sem. Ez főleg azokat foglalkoztatja, akik szeretnék megválasztani, melyik oltást adatják be maguknak. Sok kínzó kérdés, kevés válasz. Orbán egyébként a péntek reggeli szokásos propagandainterjúban azt mondta, a kínai vakcina ügyében sietteti a magyar hatóságot. Ez bizonyára azt jelenti, hogy hamarosan megkapja az engedélyt az ázsiai oltóanyag.

De nemcsak a vakcina kapcsán totális bukás Orbánék tevékenykedése. Gazdasági szempontból is csődöt mondtak. A legalapvetőbb élelmiszerek ára úgy drágul, hogy sokaknak már a kenyér is luxuscikk. Közben olyan mértékben eladósították Magyarországot, hogy azt még unokáink is nyögni fogják. Pedig mind emlékszünk arra, mikor Orbán szabadságharcot hirdetett az államadósság ellen. Hát elbukta.

Totális alkalmatlanság, ami jellemzi Orbánt és csicskásait a koronavírus és a válság alatt. Ez pedig egy világjárvány kellős közepén brutálisan veszélyes.

Na és mivel foglalkozik eközben Magyarország miniszterelnöke? Azzal, hogy családja minél jobban leuralja hazánkat. A közpénzszenvedélyben küszködő veje például erdősítésre szerzett sokszáz millió forint eu-s pénzt. Már pedig, ahogy ezeket a gazembereket ismerjük, ez talán azt fogja jelenteni, hogy kivágnak egy halom fát, aztán visszaültetik. Aztán a magyar emberek pénzén mennek magánrepülővel luxusjachtozni.

De nemcsak veje szekerét tolta meg a felcsúti miniszterelnök a héten. Fiacskáját elküldte közpénzen tanulni a világ egyik legpuccosabb katonaiskolájába Angliába. Akár 38 millió forintjába is kerülhetett a magyar embereknek a királyfi kitaníttatása. Ebből pedig nagyon úgy tűnik, Orbán királyfiját, Gáspárt szánja trónja örökösének. Azt a Gáspárt, aki nemrég még valami fura szektát vezetett, előtte pedig focistásat játszott. Mindkét szerepben megbukott természetesen.

Kedves Olvasóm!

Annak ellenére, hogy a kormány nemhogy nem szolgált rá a bizalmunkra, de mindent megtett, hogy rombolja azt (például a statisztikák kozmetikázásával, az értelmetlenül drága beszerzésekkel vagy az extrém hazudozással), én arra szeretnélek kérni, hogy amint lehet, adasd be magadnak a védőoltást. Minden említésre méltó szakember azt mondja, az engedélyezett vakcinák biztonságosak és hatásosak, ebben nincs okunk kételkedni. Így állítjuk meg a járványt, így szabadítjuk meg magunkat és egymást az elmúlt 10 hónap súlyos problémáitól, és valamilyen formában azok előtt is tisztelgünk, akik életüket vesztették a járvány miatt.

Orbán Viktorékkal pedig cirka 15 hónap múlva számolunk, amikor demokratikus módon, választáson küldjük őket ellenzékbe.

Köszönöm a figyelmedet, vigyázzunk egymásra!

Barátsággal,

Zentai András, az EzaLényeg főszerkesztője

Leave a Reply 134 megnézve, 1 alkalommal mai nap |