| Mobile | RSS

Hatalmas buli lesz Joe Biden beiktatásán

Az új elnök beiktatását felvezető, az Amerika ünnepel című tévéműsorban többek között olyan sztárok fognak fellépni, mint Bruce Springsteen, a Foo Fighters vagy John Legend – írta meg a New York Times. 

GettyImages-1294496949

Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images Hungary

Az Elnöki Beiktatási Tanács pénteken jelentette be, hogy a program házigazdája Tom Hanks lesz, és többek között Justin Timberlake, Jon Bon Jovi és Demi Lovato is szerepelni fog.

A kilencven perces műsorban további sztárok megjelenése is várható, a nevek bejelentése folyamatosan történik a #inauguration2021 Facebook csatornán.

Biden stábja azt mondta, hogy a műsor

meg fogja jeleníteni az amerikai emberek toleranciáját, hősiességét, és az iránt való elkötelezettségét, hogy együtt meggyógyítsuk és újraépítsük nemzetünket.

Az Amerika ünnepel című műsort, melyben a beiktatandó elnök és alelnök beszédeit is közvetítik, a legtöbb amerikai televízióhálózat és közösségi platform élőben adja.

Loading video

A műsor helyi idő szerint fél kilenckor kezdődik. Maga a beiktatási ceremónia fél tizenkettőtől indul. A himnuszt Lady Gaga fogja énekelni, és Jennifer Lopez is fellép majd.

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 44 megnézve, 1 alkalommal mai nap |