< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Sport / Blog article: Eddie Hearn: a Joshua-Fury üzlet megköttetett

| Mobile | RSS

Eddie Hearn: a Joshua-Fury üzlet megköttetett

 2021. 01. 17. 09:52

A fontos kérdésekben megegyeztek, már csak papírozni kell a megállapodást.

Az első meccs az arab világban, a második Angliában lesz.

Az idei esztendő szenzációja, hogy a két regnáló nehézsúlyú világbajnok, a WBC övet birtokló Tyson Fury (30 győzelem, 1 döntetlen) és a WBO/WBA/IBF címvédő Anthony Joshua (24 győzelem, 1 vereség) össze fog csapni.

Mindezt ma már nem feltételes módban közölhetjük, mivel Bob Arum (Fury promótere) után Eddie Hearn is jó hírekkel rukkolt elő; a brit üzletember elmondta, hogy az üzletet megkötötték, vagyis mindenben megegyeztek, és már csak a technikai részletek vannak hátra.„Az üzlet megköttetett, egyelőre aláírások nélkül. Az üzlet pénzügyi részleteinek elemei elkészültek. Átbeszéljük még a sugárzási helyzetet, de egyetlen dolog ami hátra van, az a papírmunka.” – fogalmazott Eddie Hearn.

Hearn szerint az első meccs – az ismert járványügyi helyzet miatt – a Közel-keleten kerülhet megrendezésre, de a visszavágó már Nagy Britanniában lehet. Az első meccs díjazása 100-100 millió dollár is lehet.

(x) Boxkesztyű? shop.monokli.com

forrás:Monokli

Leave a Reply 162 megnézve, 2 alkalommal mai nap |