| Mobile | RSS

Felrobbant az internet: az MSZP nagyágyúja kimondta azt, amit más nem mer!

2021. 01. 18. Share Facebook Twitter VK

Megosztom másokkal is:

Török Zsolt az MSZP “ökle” most is keményen kiosztotta a tesze-tosza kormányt.

A volt szóvivő szerint: A járvány második hullámára való felkészülés helyett adriáztak, yachtoztak, luxus repülőztek, helikoptereztek.

Mint fogalmaz: ezért felelnek majd, legkésőbb 2022-ben, és minden este, mikor le akarják csukni a szemüket, de a sötét szobában a fülükbe cseng az elhunytak száma.

De a 11 ezernél is több elhunyt emléke mindenkinek megmarad

Közben a gazdasági válság kezelése helyett a magyar emberek pénzét ellopják, a haveroknak, strómanoknak a zsebébe dugva kihordják az országból.

Ám mindeközben most már egyre erősebb a megélhetési válság is: családfentartók lettek állás és megélhetés nélkül, de nem kapnak érdemi segítséget. Sokszor mindkét családfenntartó egy fillér nélkül maradt.

300 ezernél is többen munkanélküliek, de ez egy pillanatfelvétel, hiszen, akik szeptemberben vesztették el a munkájukat, ők már kikerültek a rendszerükből, akiknek novemberben mondtak fel, ők már lassan semmilyen ellátást nem fognak kapni. Akinek ősszel felére vették le a fizetését, ő már felélte a tartalékait is (ha volt neki egyáltalán), és csak vegetál.

Maximum úgy él, mint egy növény. és nem “csak” a vendéglátás, turizmus, rendezvényszervezés, … hanem a hozzájuk kötődő területeken dolgozók is.

De azok az önkormányzati intézményi dolgozók is munkanélküli ellátásra kerültek MAXIMUM 3 hónapig, akik Orbán és 133 embere miatt vesztették el az állásukat.

De Orbán és a 133 Fideszes gazember miatt nem tud kenyeret tenni az asztalra több ezer olyan magyar ember sem, akik önkormányzati cégeknél dolgoznak, vagyis dolgoztak.

UROTRINFelejtse el örökre a vizelettartási problémákatTUDJ MEG TÖBBET→

Ám ha egy részük állományban is maradt, nem kapja meg a tavaly ilyenkori nettó bérének a felét sem sok esetben.

De nem. Nem nekik ad gyorsan pénzt a magyarországi kormány, hiszen ők magyar emberek, akik Magyarországon szeretnének élni, megélni. Nem. Nekik nem jár.

Csak a haveroknak, a strómanoknak, az oligarcháknak, a milliárdosoknak, a NER-feleségeknek és NER-cicáknak adják oda a magyarok pénzét, meg külföldre, de irdatlan sok pénzt hordanak külföldre.

Mit lehet tenni?

1. Távolabbi lépés, a ma kenyér gondját nem oldja meg, de hosszú távon segítséget jelent: 2022-ben el kell ezeket zavarni a hatalomból és annak környékéről is és egy a magyarországon élő embereket szolgáló kormányt kell választani! A demokrata ellenzéki szövetség erre alkalmas és méltó.

2. Ahogyan az ellenzék követeli a “TÖBB PÉNZT AZ EMBEREKNEK!” a parlamentben, az önkormányzatban, a médiában, úgy helyben is meg kell ezt tenni a helyi kormánypárti politikusok felé.

Aki elvesztette a munkáját, akinek a megélhetése veszélybe került, aki a korábbi nettó bérének csak a töredékét kapja, az keresse fel a helyi Fidesz irodát, a helyi fideszes országgyűlési képviselőt, önkormányzati képviselőt és mondja el ezt neki, hogy meghallják végre!!!

Megélhetési válság van, amelyet nemcsak, hogy nem képes kezelni Orbán és tolvaj bandája, hanem maguk az okozói is részben a tétlenségükkel, a késve meghozott intézkedésekkel, a magyar emberek pénzének ellopásával, az uniós pénzek lenyúlásával, a nemzeti vagyon külföldre hordásával.

Meg kell velük értetni végre, hogy a magyar embereknek is pénz kell a megélhetéshez és pénz kell ahhoz, hogy működjenek a helyi közszolgáltatások: a közvilágítás, a közösségi közlekedés, a szemétszállítás, az óvoda, a bölcsöde, vagy éppen a szocotthon.

TÖBB PÉNZT AZ EMBEREKNEK!
Több pénzt az önkormányzatoknak!

forrás: BalraMagyar

Leave a Reply 118 megnézve, 1 alkalommal mai nap |