< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: Rommá verte áldozatát a HÉV-en, mert az nem akart közösülni vele

| Mobile | RSS

Rommá verte áldozatát a HÉV-en, mert az nem akart közösülni vele

nepszava.huPublikálás dátuma2021.01.19. 17:46

Képünk illusztráció
Fotó: Pavel Bogolepov / Népszava

A férfi felszólította a nőt, hogy vegye le a nadrágját, mert szexelni akar vele.

Kolléganőnket ma reggel munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt, összeverték – közölte a Kalória Gödöllői Nonprofit Kft. Facebook-oldalán. A cég azért hozta nyilvánosságra az ügyet, mert ahogy írták, az sokakat érinthet, akik egyedül utaznak, vagy akiknek a gyermeke reggelente HÉV-vel utazik.

A Telex érdeklődésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy a nő fiatal támadója a Szilasligeti megállónál szállt fel a HÉV-re, „odalépett a nőhöz és felszólította, hogy vegye le a nadrágját, mert közösülni akar vele”. Mivel a nő ellenállt, „a férfi ütni-rúgni kezdte, elvette a táskáját, majd amikor a szerelvény megállt Gödöllőn, Erzsébet Park irányába elmenekült”.A rendőrség tájékoztatása szerint a nő súlyos, orrcsonttörést szenvedett. A támadót kedden délután még keresték, a rendőrök adatokat gyűjtenek, és tanúkat hallgatnak meg. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette kísérletének, kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

fecsego.eu/népszava.hu

Leave a Reply 46 megnézve, 1 alkalommal mai nap |