| Mobile | RSS

30 évre titkosítva

KÖZÉLETKözzétéve 2021 jan 20.

Megosztás

Az oltási terv az olyan, hogy kiértesítenek arról, hogy melyik hónap, melyik napján, hány óra hány perckor, melyik közeli oltóponton jelenjél meg.

Képzeld, más országokban ez így működik és nem titkosítják 30 évre. (Gábor Breyer)

❌

 Ez az igazi önleleplezés! A kormány azt állította, hogy készen van a teljes és átfogó oltási terv, ehhez képest egy most kiszivárgott levél szerint az egészségügyi államtitkár egy körlevélben éppen azt méri fel, hogy a körzeti orvosi rendelőkből miként lehet oltópontokat kialakítani. Ezek szerint:

🔴

 1. Hazudtak arról, hogy készen van a teljes oltási terv.

🔴

 2. Orbán Viktor korábban nem mondott igazat arról, hogy az egészségügyi ellátórendszer készen áll arra, hogy 1-2 napon belül a teljes és átfogó átoltást levezényelje

🔴

 3. A miniszterelnök kapkodott, amikor azt mondta: a választási szavazóköröket jelölik majd ki oltópontoknak

🔴

 4. Nem mondott igazat az egészségügyért felelős Emberi Erőforrás Minisztérium, amikor a még tavaly novemberben az oltási stratégiára vonatkozó közérdekű adatigénylésemre azt közölte: nem adatkezelő, vagyis nem illetékes.

🔴

 5. A kormány illetékesei hazudtak, amikor azt állították: azért nem válaszolnak az oltási stratégiával kapcsolatos kérdéseimre, mert az “veszélyeztetné a vészhelyzeti feladatok ellátást”. A valóság ezek szerint sokkal inkább az: nincsenek válaszaik a kérdésekre.

❌

 Elég a pökhendi és hazug kormányzásból! Felelős, korrekt és hiteles tájékoztatást várunk el az állam vezetőitől! 

🇪🇺
🇭🇺

Ujhelyi István dr.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 56 megnézve, 1 alkalommal mai nap |