| Mobile | RSS

Európa gazdasági helyreállítása a koronavírus-járvány után.

FEB

EP

28

by Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája FollowFree

Actions and Detail Panel

Register

Event Information

Fiataloknak szóló webinárium a koronavírus okozta gazdasági válságról, a válság kezeléséről, a válság tanulságairól

About this Event

Az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája és a House of European Affairs and Diplomacy (HEAD) diákszervezet közös rendezvényén Cseh Katalin és Győri Enikő európai parlamenti képviselők részvételével beszélgetünk a koronavírus okozta gazdasági válságról Európában, valamint a válság kezeléséről és annak tanulságairól. A rendezvény célja, hogy a fontos gazdasági kérdéseket közelebb hozzuk a fiatalokhoz és lehetőséget teremtsünk számukra, hogy a témával kapcsolatos kérdéseiket közvetlenül tehessék fel az európai parlamenti képviselőknek.

Résztvevők:

Cseh Katalin EP-képviselő (Renew Europe)

Győri Enikő EP-képviselő (EPP)

Moderátor: Inotai Edit

A részvétel regisztrációhoz kötött, a rendezvény online lesz, a belépéshez a linket a sikeres regisztrációt követően küldjük.

Share With Friends

Date And Time

Sun, February 28, 2021

4:00 PM – 5:30 PM CET

Add to Calendar

OrganizerEurópai Parlament Kapcsolattartó Irodája

Organizer of Európa gazdasági helyreállítása a koronavírus-járvány után.

Ha közelebbről is érdekli, hogyan zajlik a munka az Európai Parlamentben, ellátogathat a Parlament brüsszeli, strasbourgi és luxembourgi székhelyére is.

Általános programok

Számos rendezvényt és konferenciát szervezünk, mely segít az EU aktuális kérdéseivel kapcsolatos tájékozódásban és azok megvitatásában, legyen szó a Brexitről, migrációs kérdésekről vagy az EU digitális stratégiájáról. Kiadványainkban további hasznos információkat talál az EU-ról és az EP felépítéséről.

Ha konkrét kérdése van az EU-val vagy az Európai Parlamenttel kapcsolatban, illetve EP-képviselőkkel szeretné felvenni a kapcsolatot, keressen minket bizalommal!

Fiatalok

Irodánk iskolákkal és tanárokkal együttműködve számos általános és középiskolásoknak szóló programot és játékos vetélkedőt szervez, mely segíti a diákokat az EU-val kapcsolatos ismeretek elmélyítésében. Emellett a pedagógusok számára tanári segédletek is elérhetőek honlapunkon.

fecsego.eu/Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |