| Mobile | RSS

Nyíltlevél/Tisztelt Kun József r. alezredes Csongrád RK kapitányságvezetőjének

Tisztelt Kun József r. alezredes kapitányságvezető

Sajnálattal veszem tudomásul, hogy valahogy nem érti meg a feljelentés lényegét és annak belső üzenetét. Ezzel a habitussal lejáratja – szubjektiv vélenényem- a CSCSMRFK dakndártábornokát- főkapitányát Dakos József urat, illetve a BM-ot is továbbá az IM, és nem utolsó sorban  az ORFK-t is!

Az ismételt levele  Hiv.szám:06020-105/7/2020.RP

A tartalma számomra zavaros. Még mindig erölködik, mikor tények vannak közölve.

Szándékosan nem vette, nem veszi figyelembe az átadott bizonyitékokat, sem a fotókat, továbbá nem engedélyezte a szembesitést Búza Zsolt polgármesterrel, s dr. Faragó Péter jegyzővel!! Ez törvénytelen!!!!

A “vizsgálata” nem a tényekre alapult kapitány úr!

Nem láthattam a Buza Zsolt és dr Faragó Péter állitólagos jegyzőkönyveiket(!) amit Kertes Kovács Éva zászlós asszzony “vizsgált” volna.
30 db bizonyitékokat adtam át fotókkal együtt e-mailben amit engedélyezet a zászlós asszony! Több esetben kértem a szembesitést, és a jegyzőkönyvek elolvasását!
Többször rákérdeztem a zászlósasszonyra, hogy áll a bizonyitékok vizsgálata…nem válaszólt! Nem engedélyezte az állítólagos jegyzőkönyvek olvasását! Határozottan szándékosan törvényt sértett!!!

dr. Hajdú Szilvia alezredes asszonyt sosem tudtam elérni, mert nem volt bent, vagy boltban volt vagy épp most ment el…stb!

Kapitány Úr figyelembe sem vette a kérdéseimet, amit telefonon ismertettem, mivel nem fogadott!! …szubjektiv véleményem ön parancsot teljesit, törvényt sértett!!!

Dr Hajdú Szilvia r. alezredes mb,osztályvezető asszony nem volt hajlandó fogadni többszöri kérésem ellenére sem…

A fellebbezés hiteles:- független attól hogy kabaré formában adtam elő- ami valójában kabaré ami hiteles volt(!)  ez ellen Ön, sem dr. Hajdú Szilvia r. alezredes, sem a CSCSMRFK Dakos József főkapitány sem kifogásolta!!!- hisz elrendelte a kabaréban leirtakat -elismerte annak tényét- s visszadta Önnek vizsgálatra!

A hivatalos szervek- ORFK, BM- sem kifogásolták,- hisz tényeket olvastak a kabaréban- ez azt mutatja tetszett nekik az igazazság

Ön  sem, és dr. Hajdú Szilvia r.alezredes sem vizsgálta,(tatta) ellenőrizte Kertes Kováscs Zsuzsa zászlóst! Parancsot teljesitett?

Kapitány Ur a SZRD-kor mindig valamire hivatkozott, ami nem áll meg. Ezzel a magatartással lealázta – véleményem szerint -a főnökét Dakos József dandártábornokát, illetve a munkahelyét szégyenbe taszitotta.

A CSCSMRFK, BM, az ORFK Dr Nagy Helén ezredes asszony hiába kötelezte a belső vizsgálatokra, a tények megállapitására, Ön nem vette figyelembe a parancsokat s nem tisztelte a feljebbvalóit, ez egy személyes tapasztalatom.

Továbbra sem fogadom el a hiteltelen “vizsgálatát”.
VÉLEMÉNYEM SZERINT ŐN ÉS DR. HAJDÚ SZILVIA r. ALEZREDES, – SEM KERTES KOVÁCS ZSUZSA- NEM ALKALMAS KAPITÁNYSÁGVEZETÉSÉRE.

Hivatkozok az EJEB 10.cikkére, Charta 54 cikk csak egy párat emelnék ki: – állampolgári jogok, igazságszolgáltatás,szabadságjogok

Továbbiakban az Magyarország Alaptörvényére
II.cikk, V.cikk, VI.cikk (1)és (2) (3), VII. cikk (1), IX. cikk (1)és (2),
XXIV.cikk (1) (2), XXV.cikk, XXVIII. cikk (7), ptk.2:51.§

Tisztelt dr.Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Tisztelettel kérek egy független, pártatlan, objektiv vizsgálatot. Továbbiakban ne jelőljék ki a CSCSMRFK! Nem bizom bennük.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Szeretem a hazámat és nem akarok a Strausbourg Emberi Jogok Biróságára menni, ám ha szükséges lesz megteszem!

Oláh István lászló
főszerkesztő EP média partnere

Leave a Reply 100 megnézve, 1 alkalommal mai nap |