| Mobile | RSS

Vasárnap színt kell vallania vagyonáról Orbán Viktornak és csicskáinak

Hazánk megrontóinak, a szotyibáró Orbánnak és fideszes bandájának vasárnap kell leadnia vagyonnyilatkozatát. Kíváncsian várjuk, szerepelni fog-e Orbán vagyonelemei közt Mészáros Lőrinc.

Vasárnapról hétfőre hozzák nyilvánosságra a politikusok vagyonnyilatkozatait – írja a K-Monitor. Az egyesület ugyanakkor arra is felhívja a figyelmet, sok sebből vérzik ez a vagyonnyilatkozati rendszer.

MÉGIS ÉRDEMES FIGYELNI, AHOGY ÉVRŐL ÉVRE EGYRE BÁTRABBAN VÁLLALJA FEL ORBÁN BANDÁJA A MÉRHETETLEN GAZDAGODÁST. EGYRE KEVÉSBÉ SZÉGYELLIK, HOGY A MAGYAR EMBEREK NYOMORÚSÁGÁN FELKAPASZKODVA ÉLNEK PALOTÁIKBAN, NYARALGATNAK LUXUSJACHTJAIKON, HELIKOPTEREZNEK A KAVIÁRPARTIJAIKRA.

Az egyik legaktuálisabb kérdés most az lesz, milyen ingatlanvagyont fog bevallani Varga Judit. De kíváncsian fogjuk figyelni, lesz-e szó Szijjártó vagyonnyilatkozatában arról, miből futja luxusjachtozásra. Meg persze Rogán Antal ingatlanügyei is mindig izgalmas és felháborító olvasmányok.

Ugyanakkor az egyik legfontosabb kérdés: Orbán Viktor még mindig megpróbálja behazudni, hogy feléli a jövedelmét? Vagy beírja végre vagyonnyilatkozatába Mészáros Lőrincet?

A koronavírus okozta válság kellős közepén, amikor tisztességes magyar emberek tömege került kilátástalan helyzetbe, különösen undorító lesz látni, hogyan gazdagodnak a fideszesek.

fecsego.eu/ezalényeg.hu

Leave a Reply 772 megnézve, 1 alkalommal mai nap |