| Mobile | RSS

Orbán Viktornak továbbra sincs egy lyukas garasa sem!

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2021 febr 1.

Orbán Viktor, miniszterelnök

Megosztás

Leadta a vagyonnyilatkozatát a miniszterelnök is.

Továbbra sincs pénze Orbán Viktornak, de a lakáshiteléből 1,2 millió forintot törlesztett tavaly. Ez derült ki a miniszterelnök legfrissebb vagyonnyilatkozatából, amit éjfél után nem sokkal tettek közzé a parlament oldalán.

Tavaly fordult elő először olyan, hogy egy forintot se írt be a miniszterelnök a vagyonnyilatkozatába – itt a mindenkori képviselői alapdíj hathavi összegét meghaladó megtakarításokat kell feltüntetni. Pedig 2018-at még 1,395 millió forinttal zárta Orbán Viktor, 2017 végén pedig 993 ezer forint volt a bankszámláján.

Továbbra is megvan a felcsúti háza és XII. kerületi lakása. Ez utóbbinak csak ötven százalékban ő a tulajdonosa. Szép lassan kifizeti a 2002-ben felvett 20 millió forintos jelzáloghitelt. Tavaly januárban még 2,199 millió forintos tartozást írt be, mostanra már csak 882 ezer forintos tartozása van.

Autója, hajója, repülője továbbra sincs a miniszterelnöknek, mint ahogy egyetlen céghez sincs köze. A miniszterelnöki és képviselői díján kívül más juttatást vagy ajándékot idén se tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában.

Róza lánya tavaly elköltözött a szülői háztól, már csak Flóra lányát tüntette fel a nyilatkozatában.

Pár órája jött ki Áder János vagyonnyilatkozata, itt írtunk róla.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 82 megnézve, 1 alkalommal mai nap |