| Mobile | RSS

Nyilt levél/Tisztelt Kun József r. alezredes Csongrádi RK kapitányságvezetőjének

Tisztelt Kun József r. alezredes kapitányságvezető

Sajnálattal veszem tudomásul, hogy valahogy nem érti meg a feljelentés lényegét és annak belső üzenetét. Ezzel a habitussal lejáratja – szubjektiv vélenényem- a CSCSMRFK dakndártábornokát- főkapitányát Dakos József urat, illetve a BM-ot is továbbá az IM, és nem utolsó sorban  az ORFK-t is!

Az ismmételet levele  Hiv.szám:06020-105/7/2020.RP

A tartalma számomra zavaros. Még mindig erölködik, mikor tények vannak közölve.

Szándékosan nem vette, nem veszi figyelembe az átadott bizonyitékokat, sem a fotókat,továbbá nem engedélyezte a szembesitést Búza Zsolt polgármesterrel, s dr. Faragó Péter jegyzővel!!

A “vizsgálata” nem a tényekre alapult kapitány úr!

Nem láthattam a Buza Zsolt és dr Faragó Péter állitólagos jegyzőkönyveiket(!) amit Kertes Kovács Éva zászlós asszzony “vizsgált” volna.
30db bizonyitékokat adtamát fotókkal együtt e-mailben amit engedélyezet a zászlós asszony! Több esetben is kértem a szembesitést,és a jegyzőkönyvek elolvasását!
Többször rákérdeztem a zászlósasszonyra, hogy áll a bizonyitékok vizsgálata…nem válaszólt!

dr. Hajdú Szilvia alezredesasszont sosem tudtam elérni, mert nem volt bent, vagy boltban volt vagy épp most ment el…stb!

Kapitány Úr figyelembe sem vette a kérdéseimet, amit telefonon ismertettem, mivel nem fogadott!! …szubjektiv véleményem ön parancsot teljesit.

Dr Hajdú Szilvia r. alezredes mb,osztályvezetőasszony nem volt hajlandó fogadni többszöri kérésem ellenére sem…

A fellebbezés hiteles:- független attól hogy kabaré formában adtam elő- ami valójában kabaré ami hiteles volt(!)  ez ellen Ön, sem dr. Hajdú Szilvia r. alezredes, sem a CSCSMRFK Dakos József főkapitány sem kifogásolta!!!- hisz elrendelte a kabaréban leirtakat -annak tényét- és visszadta Önnek vizsgálatra!

A hivatalos szervek- ORFK, BM- sem kifogásolták,- hisz tényeket olvastak a kabaréban- ez azt mutatja tetszett nekik az igazazság

Ön  sem, és dr. Hajdú Szilvia r.alezredes sem vizsgálta,(tatta) ellenőrizte Kertes Kováscs Zsuzsa zászlóst! Parancsot teljesitett?

Kapitány Ur a SZRD-kor mindig valamire hivatkozott, ami nem áll meg. Ezzel a magatartással lealázta – véleményem szerint -a főnökét Dakos József dandártábornokát, illetve a munkahelyét is szégyenbe taszitotta.

A CSCSMRFK,BM, az ORFK Dr Nagy Helén ezredes asszony hiába kötelezte a belső vizsgálatokra, a tények megállapitására, Ön nem vette figyelembe a parancsokat s nem tisztelte a feljebbvalóit,ez egy személyes tapasztalatom.

Továbbra sem fogadom el a hiteltelen “vizsgálatát”.
VÉLEMÉNYEM SZERINT ŐN ÉS DR. HAJDÚ SZILVIA r.ALEZREDES, SEM KERTES KOVÁCS ZSUZSA NEM ALKALMAS EGY KAPITÁNYSÁGVEZETÉSÉRE.

Hivatkozok az EJEB 10.cikkére, Charta 54 cikk csak egy párat emelnék ki: – állampolgári jogok, igazságszolgáltatás,szabadságjogok

Továbbiakban az Magyarország Alaptörvényére
II.cikk, V.cikk, VI.cikk (1)és (2) (3), VII. cikk (1), IX. cikk (1)és (2),
XXIV.cikk (1) (2), XXV.cikk, XXVIII. cikk (7), ptk.2:51.§

Tisztelt dr.Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Tisztelettel kérek egy független, pártatlan, objektiv vizsgálatot.Továbbiakban ne jelőljék ki a CSCSMRFK!Nem bizom bennük.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Szeretem a hazámat és nem akarok a Strausbourg Emberi Jogok Biróságra menni, ám ha szükséges lesz megteszem!

Oláh István lászló
főszerkesztő EP EUB média partnere

Leave a Reply 145 megnézve, 1 alkalommal mai nap |