< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: „Nem tűrhetjük, hogy egy gyógykezelésre szoruló ember Szeged rossz hírét kelti!” – Botka László reagált Szabó Bálint eltűnésére és megkerülésére

| Mobile | RSS

„Nem tűrhetjük, hogy egy gyógykezelésre szoruló ember Szeged rossz hírét kelti!” – Botka László reagált Szabó Bálint eltűnésére és megkerülésére

2021.02.16. 20:24BOTKA LÁSZLÓSZABÓ BÁLINTELTŰNÉSREAKCIÓ

Az eredeti fotó, amit az énekesnő közösségi oldalára posztolt/ Fotó: Instagram

Botka László /Fo­tó: MTI/ Mohai Balázs

Megdöbbentő dolgokat mondott Botka László a nemrégiben rejtélyes módon eltűnt, majd még aznap előkerült Szabó Bálintról a Facebookon.

Mint azt a Blikk is megírta, hétfő délben bombaként robbant hír, hogy reggel kocogni indult Szabó Bálint, ám nem érkezett haza: mindezt annak tükrében különösen érdekes, hogy épp aznap délelőtt ígért egy leleplező sajtótájékoztatót a városi vezetéssel kapcsolatban a független politikus.

(A legfrissebb hírek itt)

Aztán még aznap este egy szolgálaton kívüli rendőr talált rá a politikusra. Miután zavartnak tűnt, Makóra, a helyi kórházba szállították. Információik szerint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Kedd este Botka László a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben reagált a furcsa esetre:

„Nyolc éve, 2013–ban rám törte az irodám ajtaját egy Vas megyéből ideköltözött ember, akit nem ismertem azelőtt, s az elmúlt nyolc évben heti rendszerességgel, összesen legalább 150 ‘leleplező’ sajtótájékoztatón beszélt hazugságokat rólam! Mindig bepereltem és nyertem ellene! Tőlem megtarthatta volna a 151. hazugság tájékoztatóját is. Azt azonban nem tűrhetjük, hogy egy gyógykezelésre szoruló ember Szeged rossz hírét kelti!” – írta a posztban Botka László.

fecsego.eu/Blikk

Leave a Reply 59 megnézve, 1 alkalommal mai nap |