< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Nocsak! Megkérték a Jóban Rosszban sztárjának kezét

| Mobile | RSS

Nocsak! Megkérték a Jóban Rosszban sztárjának kezét

Bors 2021.02.16. 11:00

A Jóban Rosszban csinos anyukája három méterrel a föld felett lebeg a boldogságtól, ugyanis a kedvese Valentin-nap alkalmából megkérte a kezét. A Borsnak mesélt a boldog pillanatról.

Papp Annamária hisz a házasság intézményében, mindig is arra vágyott, hogy egy nap élete szerelme oltár elé vezesse. A színésznő kedvese megadta a módját a lánykérésnek, egy romantikus Valentin-napi sétára invitálta a szerelmét. A különleges pillanat helyszínéül a Mátyás-templom melletti teret választotta, amely fontos szerepet tölt be kettejük életében. Szívesen andalogtak kézen fogva ezen a környéken már akkor is, amikor a kisfiuk, Máté még Annamária pocakjában volt.

A csinos színésznő számára hatalmas meglepetés volt, amikor egy váratlan pillanatban Dani féltérdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést.

ELÁLLT A LÉLEGZETEM, ELŐSZÖR NEM TUDTAM MEGSZÓLALNI SEM, AZTÁN ELCSUKLÓ HANGON, ÖRÖMKÖNNYEK KÖZÖTT MONDTAM IGENT NEKI. ANNYIRA BOLDOG VOLTAM, HOGY LEGSZÍVESEBBEN AZONNAL VILÁGGÁ KÜRTÖLTEM VOLNA, HOGY MENYASSZONY VAGYOK!

– kezdte a Borsnak. A közösségi oldalakon közzétett fotókon a színésznő büszkén mutatja gyönyörű gyűrűjét, amelyet részben a kisfiának köszönhet.

Dani a budai Várban kisfiuk és házi kedvencük társaságában tette fel a nagy kérdést © Larion Médea

– Kalandos és vicces története van a gyűrűmnek. Dani tudta, hogy mindig is szív alakú köves gyűrűre vágytam. Dani Mátéval karöltve az összes üzletet felkereste, de nem talált megfelelő darabot, ezért csalódottan indultak haza. Máté ekkor rámutatott egy kirakatra. A legnagyobb meglepetésére talált egy szíves darabot és még a mérete is megfelelő volt, ami felér egy csodával, ugyanis nekem nagyon vékony ujjaim vannak, gyakorlatilag gyerekméret…

Pont olyan gyűrűt kapott, amire régóta vágyott © Larion Médea

A színésznő legnagyobb meglepetésére a lánykérés után az egyik sorozatbeli kollégája éppen feléjük sétált, s boldogan újságolta el neki az örömhírt. Annamária nem árulta el lapunknak, hogy pontosan melyik munkatársáról van szó, mivel csupán a véletlen műve volt, hogy a férfi éppen arra járt a kedvesével. Azt azonban elmondta, hogy a közösségi oldalán közzétett eljegyzési fotókat a titokzatos férfi készítette.2021.02.16. 11:00 Forrás: Bors

fecsego.eu/bors

Leave a Reply 140 megnézve, 2 alkalommal mai nap |