| Mobile | RSS

Trump rendet vág a Republikánus Pártban//Trump coupe l’ordre dans le Parti républicain

2021. FEBRUÁR 17. 08:29  1

A volt elnöknek úgy néz ki nincs szüksége a Twitterre az odamondásokhoz. 

Donald Trump kedden tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben a Republikánus Párt főemberér, Mitch McConell állította pellengére. A volt elnök nem hazudtolta meg magát sőt, a Kentucky állambeli szenátor ellen erősebb szavakat használt, mint amelyeket a demokratákkal szemben szokott.

„Zord, fanyar, mosolytalan politikai káder”

Trump McConnellt többek között „zord, fanyar, mosolytalan politikai kádernek” nevezte, akinek a vezetése alatt a Republikánus Párt „sosem lesz sem tisztelt, sem erős” szervezet.

Mint írta McConnellt a demokraták úgy verik át, mint annak a rendje, továbbá őt tette felelőssé a georgai szenátusi vereségért is.

A volt elnök ismét szóba hozta a választás tisztaságát. Szerinte a republikánusok azért is veszítették el Georgia államot, mert nem tartották fenn a választások integritását. Véleménye szerint sok georgiai republikánus azért szavazott demokrata szenátorjelöltre, vagy nem szavazott egyáltalán, mert elegük lett többek között a kormányzójukból, aki nem tett meg mindent a 2020-as elnökválasztásokkor a választás tisztaságának fenntartásáért.

A közlemény azonban nem merült ki puszta vádaskodásban.A volt elnök ugyanis fogadalmat tett, hogy támogatni fogja McConnell minden ellenfelét ott, ahol az „szükséges és helyénvaló.”

Mint ismeretes, Mitch McConnell ugyan Trump felmentésére szavazott a második közjogi eljárás során, de mint mondta: ő a szavazatával az Alkotmányt védte, nem Trumpot. Emellett azt is állította, hogy Trumpé a felelősség a Január 6-án történt, halálos áldozatokkal járó kapitóliumi zavargásokért.

Forrás: Mandiner

fecsego.eu/vadhajtások.hu

Trump coupe l’ordre dans le Parti républicain
17 février 2021 | Publier Cour constitutionnelle, Actualités, événements, Cour de justice de l’Union européenne, Cour / Parquet / Szeged Judgment Board, Pictures of Life / tabloïd, Salle de presse de l’UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering Actualités, Blog de l’éditeur en chef, HITA, Vie publique, Culture, Comité Helsinki hongrois, Maison Blanche
17 FÉVRIER 2021 08H29 1

L’ancien président a l’air de ne pas avoir besoin de Twitter pour les dictons.

Donald Trump a publié mardi une déclaration dans laquelle le chef républicain Mitch McConell l’a mise sur son manteau. L’ancien président ne s’est pas menti, en fait, il a utilisé des mots plus forts contre le sénateur de l’État du Kentucky qu’auparavant contre les démocrates.

“Cadre politique sombre, astringent et sans sourire”

Entre autres choses, Trump a qualifié McConnell de «cadre politique sombre, astringent et sans sourire» sous la direction duquel le Parti républicain «ne sera jamais respecté ni fort».

Comme l’écrivait McConnell, les démocrates l’ont battu à son ordre et il l’a également blâmé pour la défaite du Sénat géorgien.

L’ancien président a de nouveau soulevé la question de la pureté de l’élection. Il a déclaré que les républicains avaient également perdu l’État de Géorgie parce qu’ils n’avaient pas maintenu l’intégrité de l’élection. À son avis, de nombreux républicains géorgiens ont voté pour le candidat démocrate au sénateur, ou n’ont pas voté du tout, car ils en avaient assez, entre autres, de leur gouverneur, qui n’a pas fait tout ce qu’il pouvait pour maintenir l’élection propre pendant le 2020. élection présidentielle.

Cependant, la déclaration ne s’est pas terminée par de simples accusations. L’ancien président a promis de soutenir tous les opposants de McConnell là où “c’est nécessaire et approprié”.

Comme on le sait, bien que Mitch McConnell ait voté l’acquittement de Trump lors du deuxième procès public, comme il l’a dit, il a voté pour défendre la Constitution, pas Trump. Il a également affirmé que Trumpé était responsable des émeutes capitalistes du 6 janvier, qui ont fait des morts.

Source: Mandiner

fecsego.eu/vadhajtáok.hu

Leave a Reply 62 megnézve, 1 alkalommal mai nap |