< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, HITA, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: MILLIÁRDOKAT KÖLT A FIDESZ AZ ÖN, NÉP PÉNZÉBŐL, HOGY A VAJDASÁGBAN SZÁMUKRA MEGFELELŐ ÁLHÍREKET KREÁLJANAK!///FIDESZ VYDÁVÁ MILIONY Z PENÍZE VAŠICH LIDÍ, ABY VYTVOŘILI NEPRAVDU NOVÉ ZPRÁVY, KTERÉ SE VE Vojvodině hodí!

| Mobile | RSS

MILLIÁRDOKAT KÖLT A FIDESZ AZ ÖN, NÉP PÉNZÉBŐL, HOGY A VAJDASÁGBAN SZÁMUKRA MEGFELELŐ ÁLHÍREKET KREÁLJANAK!///FIDESZ VYDÁVÁ MILIONY Z PENÍZE VAŠICH LIDÍ, ABY VYTVOŘILI NEPRAVDU NOVÉ ZPRÁVY, KTERÉ SE VE Vojvodině hodí!

KÖZÉLETFrissítve: 2021 febr 27.

Az ugytudjuk.hu információi szerint:Szervezett hírhamisítás folyik: BudapestenBudapesten kitalálják, hány migráns és mit csinált, majd utólag felvesznek hozzá valamit.A magyarországi adófizetők 2011 és 2019 között mintegy tizenkét millió euróval (4,3 milliárd forinttal) járultak hozzá a Szerbiában megjelenő magyar nyelvű tájékoztatási eszközök működéséhez – írja a Szabad Magyar Szó. A Szerbiai Oknyomozó Újságírói Központ (Centar za istraživačko novinarstvo Srbije – CINS) kutatómunkája azt támasztotta alá, hogy a magyar miniszterelnök befolyásra tesz szert Szerbiában a vajdasági média révén.Budapesten képesek kitalálni, hogy több száz migráns gyűlt össze Észak-Bánátban, és csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy áttörjék a kerítést. Ekkor mi kimegyünk a helyszínre, és kiderül, hogy a néhány száz helyett mintegy 40-50 migráns tartózkodik ott, akik általában békések. Ennek ellenére azt kérik, hogy arról számoljunk be, hogy négyszázan vannak, még akkor is, ha ezt nem tudjuk a felvételekkel bizonyítani.

Az is megtörtént, hogy Budapesten valakinek kipattant a fejéből, hogy a migránsok betörtek és kifosztottak több házat, és megtámadják az időseket. A helyszínen kiderült, hogy ez nem így van, a migránsok egy üresen álló házba mentek be, a fosztogatás pedig abban nyilvánult meg, hogy a régi padlót felfeszítették és eltüzelték, mert tíz Celsius-fok volt– mondta egy, a neve elhallgatását kérő Pannon RTV-s dolgozó, aki hozzátette, hogy ezeket az anyagokat a Magyar Televízióban is leadják.

A lap azt írja, hogy Szerbiában a legnagyobb magyar médiaház Szabadkán található: a Pannon Rádió és Televízió tulajdonába két rádióállomás (Pannon Rádió, Szabadkai Magyar Rádió), egy televízió (Pannon Televízió) és egy honlap (pannonrtv.com) tartozik. A Pannon immár tizenöt éve szerb és magyar nyelven is tájékoztatja a hallgatóit, nézőit, olvasóit, s összesen 129 személyt foglalkoztat. A magyar kormány 2011 és 2019 között a Bethlen Gábor Alapítványon keresztül több mint kilencmillió euróval támogatta a Pannon RTV-t, ennek majdnem a felét a 2019-es évben kapta meg a médiaház. A CINS beszélgetőtársai szerint a Pannon RTV a több millió euróért a magyar kormány érdekeit képviseli, népszerűsítik Orbán Viktort és a Fideszt, s ezáltal növelik a magyar miniszterelnök és pártjának a befolyását Szerbiában.Via:ugytudjuk.hu

fecsego.eu/OLKT

FIDESZ VYDÁVÁ MILIONY Z PENÍZE VAŠICH LIDÍ, ABY VYTVOŘILI NEPRAVDU NOVÉ ZPRÁVY, KTERÉ SE VE Vojvodině hodí!

  1. února 2021 | pošta Ústavní soud, aktuální zprávy, události, Soudní dvůr Evropské unie, soud / státní zastupitelství / soudní rada v Szegedu, ministerstvo EE, Pictures of Life / bulvár, tisková místnost EU, europarl.europa.eu/news/en, europarl .hu, Chattering News, blog šéfredaktora, studentský blog GFHF, HITA, veřejný život, kultura, maďarský helsinský výbor, Nav, nébih, policejní zprávy, segedínský tribunál, Bílý dům
    VEŘEJNOST Aktualizováno: 27. února 2021

Podle informací ugytudjuk.hu: Probíhá organizované zpravodajství: v Budapešti zjistí, kolik migrantů a co udělali, a poté něco přidají. Pro provoz informačních nástrojů v maďarském jazyce – píše Szabad Magyar Szó. Výzkumná činnost Srbského střediska pro investigativní žurnalistiku (Centin za istraživačko novinarstvo Srbije – CINS) potvrdila, že maďarský předseda vlády získává vliv v Srbsku prostřednictvím vojvodinských médií. Čekají chvíli, než prorazí plot. Pak vyjdeme na místo činu a ukáže se, že místo několika stovek je tam asi 40-50 migrantů, kteří jsou obvykle mírumilovní. Přesto jsme požádáni, abychom oznámili, že jich je čtyři sta, i když to s nahrávkami nemůžeme dokázat.

Stalo se také, že někdo v Budapešti měl dojem, že se migranti vloupali a vyplenili několik domů a útočili na starší lidi. Na místě se ukázalo, že tomu tak nebylo, migranti šli do prázdného domu a rabování se projevilo zapálením staré podlahy a zapálením, protože bylo deset stupňů Celsia, uvedl zaměstnanec Pannon RTV , který dodal, že tyto materiály budou vysílány také v maďarské televizi.

Článek píše, že největší maďarský mediální dům v Srbsku se nachází v Subotici: Pannon Radio and Television vlastní dvě rozhlasové stanice (Pannon Radio, maďarské Radio Subotica), televizi (Pannon Television) a webové stránky (pannonrtv.com). Pannon již patnáct let informuje své studenty, diváky a čtenáře v srbštině a maďarštině a zaměstnává celkem 129 lidí. V letech 2011 až 2019 podpořila maďarská vláda společnost Pannon RTV prostřednictvím Nadace Gábora Bethlena více než devíti miliony eur, z nichž téměř polovinu získala mediální komora v roce 2019. Podle partnerů CINS zastupuje Pannon RTV zájmy maďarské vlády za miliony eur, propaguje Viktora Orbána a Fidesze, a zvyšuje tak vliv maďarského předsedy vlády a jeho strany v Srbsku. Via: ugytudjuk.hu

fecsego.eu/OLKT


Leave a Reply 529 megnézve, 2 alkalommal mai nap |