| Mobile | RSS

A Kedves Vezető vajon MIRE SZÓRTA EL A 900 MILLIÁRDOS HORRORHITELT❓///VÁŽENÁ VÁŽENÁ VEDOUCÍ, CO ZÍSKALO KREDIT HORORŮ 900 BILIONŮ?

KÖZÉLETKözzétéve 2021 márc 2.

Megosztás

EZT AZ ADÓSSÁGOT MÉG AZ UNOKÁINK IS NYÖGNI FOGJÁK
Ugye emlékszünk!?…A tavalyi évben a kormány felvett 900 milliárd forint (2,5 milliárd euró) hitelt közvetlenül a pénzpiacról horror kamatért.

A hitelösszeg egyik fele 10 éves, míg a másik fele 30 éves futamidőre szólt.

Ezzel a hitelfelvétellel az államadósság kilőtt a csillagokba, és történelmi magasságokba emelkedett a maga 36.432 milliárdjával (a GDP 81 %-a).

Nincsenek olyan naiv illúzióm, hogy ezt a temérdek pénzt O.V. a magyar népre költötte, hiszen népes a kedves család, és nagy a fideszes sáskahad.

Viszont ha már úgyis az adófizető polgárok állják a kamatokat, legalább tudjunk róla, hogy kiknek a zsebét dagasztják ezek a milliárdok.

Az unokáink is fizetni fogják a Kedves Vezető “nagylelkűségét” a haverjai irányába felvett és az adóinkból nekik juttatott milliárdok részleteit és kamatait.

Végh Edvárd

fecsego.eu/OLKT

VÁŽENÁ VÁŽENÁ VEDOUCÍ, CO ZÍSKALO KREDIT HORORŮ 900 BILIONŮ?

  1. března 2021 | pošta Ústavní soud, aktuální zprávy, události, Soudní dvůr Evropské unie, soud / státní zastupitelství / soudní rada v Szegedu, Deszki Public Life, ministerstvo EE, Pictures of Life / bulvár, tisková místnost EU, europarl.europa.eu/news / cs, europarl.hu, Chatter News, šéfredaktor blogu, studentský blog GFHF, HITA, veřejný život, maďarský helsinský výbor, Nav, nébih, Police News, Szeged Tribunal, White House
    PUBLIKACE Publikováno 2. března 2021

Sdílení

TENTO DLUH BUDE TAKÉ SCHOPNÝ NAŠICH GRANDMATŮM
Pamatujete si?? … Vláda si loni za hororový úrok půjčila 900 miliard HUF (2,5 miliardy EUR) přímo z peněžního trhu.
Jedna polovina výše půjčky byla na 10 let a druhá polovina na 30 let.
S touto výpůjčkou vzrostl veřejný dluh a dosáhl historických maxim se svými 36,432 miliardami (81% HDP).
Nemám tak naivní iluzi, že tato částka peněz je O.V. utratil to za maďarský lid, protože laskavá rodina je velká a kobylka Fidesz je velká.
Pokud však občané, kteří platí daně, již úroky platí, dejte nám alespoň vědět, do kterých kapes tyto miliardy hnijí.
Naše vnoučata také zaplatí „velkorysost“ Drahého vůdce ve splátkách a úrokech z miliard, které vzal ve směru svých kamarádů a které nám dal z našich daní.
Edvard Végh
fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |